Fujifilm FX 80mm f/2.8R LM OIS WR Macro

Код товару: С000010248
Фото: Fujifilm FX 80mm f/2.8R LM OIS WR Macro

Нема в наявності

Ціна: 44 561 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Fujifilm 80mm F2.8 R LM OIS WR Macro  – перший макро об'єктив серед гами змінних об'єктивів серії X з еквівалентною фокусною відстанню 122 мм, максимальною діафрагмою F2.8 та коефіцієнтом збільшення 1.0. Забезпечуючи високу роздільну здатність у точці фокусування та гарний бік, цей об'єктив оптимально підходить для зйомки предметів, природи та їжі. Fujinon XF 80mm F2.8 R LM OIS WR Macro можна використовувати як портретний об'єктив. У комбінації з імітацією унікальної плівки Fujifilm, такої як Velvia, їм можна робити справді приголомшливі знімки крупним планом.

Fujifilm 80mm f/2.8 OIS WR Macro дозволяє більш якісно знімати з рук завдяки системі оптичної стабілізації зображення, що пригнічує тремтіння. Об'єктив оснащений швидкою та безшумною системою автофокусування з лінійним приводом LM. Преміальний дизайн створює приємні тактильні відчуття. Відрізняючись пиленепроникністю і стійкістю до атмосферних впливів і морозу до -10 ° C, об'єктив придатний для натурної зйомки в різних умовах. Надійність об'єктива ще більше підвищує фтористе волого- та пиловідштовхувальне покриття передньої лінзи.

Оптична конструкція Fuji 80mm f2.8 Macro складається з 16 елементів у 12 групах, включаючи одну асферичну лінзу, одну супернизкодисперсійну лінзу та три низькодисперсійні лінзи. Хроматичні аберації пригнічуються за рахунок збалансованого розташування низькодисперсійних лінз, а сферичні аберації завдяки асферичній лінзі, що забезпечує високу роздільну здатність.

Об'єктив сумісний з телеконвертерами 1.4x (XF1.4X TC WR) та 2.0x (XF2X TC WR), тому може використовуватися як об'єктив для макрозйомки. З телеконвертером 1.4x: 112 мм F4 (еквівалент 171 мм у форматі 35 мм). З телеконвертером 2.0x: 160 мм F5.6 (еквівалент 244 мм у форматі 35 мм).

Fujifilm FX 80mm f/2.8R LM OIS WR Macro - в електронному каталозі abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Fujifilm і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Fujifilm. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Tokina. Якщо з'явилися при купівлі Fujifilm FX 80mm f/2.8R LM OIS WR Macro Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Нікополі в швидкі терміни.

Байонет:
Fujifilm X
Фокусна відстань:
80 мм
Відносний отвір:
1:2.8
Мінімальна діафрагма:
1:22
Мінімальна дистанція фокусування:
0.25 м
Кут поля зору:
20.1°
Конструкція об'єктива:
16 елементів у 12 групах (включаючи 1 асферичний, 3 з низькою дисперсією ED та 1 з наднизькою дисперсією Super ED)
Діаметр світлофільтра:
62 мм
Число пелюсток діафрагми:
9
Розмір 80х130
Вага 750 р.