Fujifilm XF 23mm f/1.4 R

Код товару: С000010282
Фото: Fujifilm XF 23mm f/1.4 R

У наявності

Ціна: 29 000 27 616 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Fujifilm XF 23mm F1.4 R. Ширококутний об'єктив преміум-класу, покликаний розкрити всі переваги матриці Fujifilm X-Trans CMOS для отримання зображення найвищої якості. Фокусна відстань, еквівалентна 35 мм*, об'єктив дозволяє використовувати його для зйомки найрізноманітніших сюжетних композицій, включаючи портрети і ландшафти, а також фотографій загального плану.
 
Завдяки діафрагмовому числу f/1.4 можна створювати чудові фотографії з красивим ефектом боці навіть при поганому освітленні і без використання штатива, тобто в ситуаціях, коли використання зум-об'єктиву може призводити до тремтіння камери. Завдяки використанню повністю оптичної, а не цифрової системи корекції зображення, дісторсія об'єктива зведена до мінімуму, а якість зображення виходить максимальною. 
 
 Наявність семи пелюсток у діафрагмі дозволяє зробити її отвір максимально круглим, що створює гарний ефект боці навіть при зйомці портретів та предметній зйомці на середніх значеннях діафрагми, що допомагає підтримати ефект відокремлення об'єкта зйомки від фону.
 

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив З вигодами? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Fujifilm і Вам будуть показані всі Об'єктиви Fujifilm. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Panasonic. Якщо виникли під час вибору Fujifilm XF 23mm f/1.4 R Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Україні найшвидше.

Тип

XF23mmF1.4 R

Конструкція об'єктива

11 елементів у 8 групах

(включаючи 1 асферичну лінзу)

Фокусна відстань

f=23 мм

(35 мм: 35 мм екв.)

Кут зору

63.4°

Максимальна діафрагма

F1.4

Мінімальна діафрагма

F16

Управління діафрагмою

Кількість пелюсток

7 (круглий отвір діафрагми)

Розмір сходинки

1/3EV (22 ступені)

Діапазон фокусних відстаней

Звичайна зйомка

0.6 м - ∞

Макрозйомка

28 см - ∞

Максимальне збільшення

0.1x

габаритні розміри

ø72 мм x 63 мм

Вага

300 г

Розмір фільтра

ø62 мм