Fujifilm XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ (из кит)

Код товару: С000010321
Фото: Fujifilm XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ (из кит)

У наявності

Ціна: 7 481 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        
 
Об'єктив  Fujifilm XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ  - найкомпактніший і найлегший змінний зум-об'єктив для бездзеркальних камер серії Fujifilm Х
Комбінація з 10 лінз в 9 групах, включаючи три асферичні лінзи і дві лінзи зі скла ED забезпечує чудову роздільну здатність у всіх положеннях зуму при довжині всього 44.2 мм і вазі всього 135 грамЦей об'єктив охоплює популярні ЕФР від 23 до 69 мм , підходячи таким чином для зйомки і пейзажів, і портретів.
 
При увімкненні камери об'єктив автоматично висувається у положення готовності до зйомки. Обертанням кільця зуму можна встановити дві різні швидкості.
Об'єктив рухається з постійною швидкістю, забезпечуючи плавність руху під час відеозйомки. Зум з електроприводом включає технологію оптичної стабілізації зображення з 3.0 ступенями, за вимірами CIPA, яка допомагає фотографам під час зйомки з низькою освітленістю. Внутрішня система автофокусування з кроковим електромотором переміщає легкі елементи фокусування, забезпечуючи швидке і безшумне автофокусування.
 
 

Fujifilm XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ (из кит) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за собівартістю. Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Fujifilm і Вам будуть показані всі Об'єктиви Fujifilm. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Viltrox. Виникли при покупці Fujifilm XC 15-45 mm f/3.5-5.6 OIS PZ (из кит) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототовари можна отримати в Нікополі в необхідні терміни.

Виробник Fujifilm
Байонет Fujifilm X
Діаметр різьблення для світлофільтру 52 мм
Фокусна відстань 22-67 мм
Діафрагма F3.5-5.6
Стабілізатор зображення Є