Canon EF 20 f/2.8 USM

Код товару: 10419
Фото: Canon EF 20 f/2.8 USM

Очікується

Ціна: 26 232 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

CANON EF 20mm f/2.8 USM- надширококутний світлосильний об'єктив. Фокусна відстань 20мм та відповідний йому кут зображення більш ніж удвічі перевищує цей параметр для стандартного об'єктива, є потужним образотворчим засобом у руках творчого та експериментуючого фотографа. Будь-які зйомки, в яких кадр повинен включати великий простір, або бажання підкреслити, значно посилити перспективу сцени, що передається без подібного об'єктиву, часто просто неможливі. Вузькі вулички старовинних міст, вражаючий інтер'єр соборів, панорама – все збережено на кожному зі знімків, які створюють вичерпне загальне враження про сюжет. У багатопланових композиціях предмети переднього плану виглядають ефектно перебільшеними. Це один із сильних прийомів передачі величезних просторів, що підкреслюють їхню довжину.

В об'єктиві CANON EF 20mm f/2.8 USM використано ультразвуковий привід автофокусування USM, що забезпечує швидке і точне наведення на різкість і плаваючу систему лінз, що ефективно знижує аберації при зйомці з близьких дистанцій. Спеціальний механізм FT-M дозволяє оперативно переходити з автоматичного на ручне фокусування. Передня частина оправи у об'єктива не обертається, що полегшує застосування спеціальних насадок та поляризаційних фільтрів.

 

Canon EF 20 f/2.8 USM - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив вигідно? Щоб швидко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Всі фотототовари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Canon EF 20 f/2.8 USM Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Краматорську в необхідні терміни.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)20 мм
Светосила, f/2.8
Конструкция (элементов/групп)11/9
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки0.25 м
Диаметр под светофильтр (мм)72 мм
Фокусировкаультразвуковой мотор
Тип блендыEW-75II
Размеры (диаметр х длина, мм)77.5 x 70.6 мм
Число лепестков диафрагмы5
Физические характеристики
Вес405 г