Canon EF 24-70mm f/2.8L ll USM 5175B005

Код товару: К000000041
Фото: Canon EF 24-70mm f/2.8L ll USM 5175B005

У наявності

Ціна: 58 611 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний зум-об'єктив
 
Стандартний професійний зум-об'єктив, що забезпечує виняткову якість зображення та велику діафрагму f/2.8 по всьому діапазону фокусних відстаней. Цей об'єктив серії L заслужив довіру професійних фотографів як найкращий зум-об'єктив завдяки якісній оптиці та можливості використовувати його практично за будь-яких умов. Бездоганна пара для будь-якої повнокадрової дзеркальної камери EOS.
 
Об'єктив EF 24-70mm f/2.8L II USM чудово підходить для наступного:
 
 
- Для подорожей
 
- Фотожурналістика
 
- Краєвид
 
- Портрет
 
 
Зйомка з рук за умов слабкого освітлення
 
Завдяки постійному значенню діафрагми f/2.8 у всьому діапазоні зумування об'єктив EF 24-70mm f/2.8L II USM забезпечує відмінні результати в умовах слабкого освітлення, що дозволяє використовувати доступне навколишнє світло з максимальною ефективністю. Фіксована діафрагма також забезпечує оптимальний контроль за глибиною різкості. 9 пелюсток утворюють круглу діафрагму, що дозволяє отримувати гарне розмиття заднього плану з яскравим ефектом «боке». Це допомагає виділити об'єкт на навколишньому фоні та привернути до нього увагу.
 
 
 
 
Оптична конструкція нового покоління
 
Об'єктив EF 24-70mm f/2.8L II USM, що включає останні покращення оптичної конструкції, має три асферичні елементи для забезпечення максимально високої якості зображення. Значне скорочення хроматичних аберацій та зниження розмиття кольорів дозволяє витрачати менше часу на постобробку знімків за рахунок високої різкості на всіх ділянках зображення, яка зазвичай властива об'єктивам з фіксованою фокусною відстанню.
 
Що таке асферичний елемент?
 
Асферичний елемент – це вигнутий внутрішній компонент об'єктива, який коригує спотворення, спричинені кривизною сферичної лінзи.
Такі компоненти використовуються лише у професійних об'єктивах.
Асферичну аберацію, що виникає при використанні стандартного об'єктива, можна уникнути, використовуючи об'єктив вищої якості з додатковими асферичними елементами.
Об'єктив EF 24-70 f/2.8L II USM оснащений трьома асферичними елементами, кожен із яких компенсує окремі внутрішні аберації, забезпечуючи виняткову чіткість зображень.
 
 
 
Точне автофокусування з можливістю ручного керування
 
Ультразвуковий двигун кільцевого типу забезпечує велику швидкість, безшумну роботу і високу точність автофокусування. Він також забезпечує можливість ручного коригування фокусування, дозволяючи повністю контролювати процес зйомки. Це дозволяє настроювати фокусування для повного контролю за творчим процесом.
 
 
 
 
Якість конструкції об'єктивів серії L
 
У виробництві кожного об'єктиву серії L використовуються найвищі технології. Будучи частиною престижної лінійки Luxury, ці об'єктиви – найкраще, що Canon може запропонувати своїм клієнтам.
Об'єктив EF 24-70mm f/2.8L II USM виготовлений із матеріалів найвищої якості та досить міцний для щоденного професійного використання. Пило- та вологозахисна конструкція оберігає від атмосферних впливів, а передня та задня лінзи зі фторвмісним покриттям легко чистяться.
 
 
 
 
Чи варто мені замінити EF 24-70mm f/2.8L USM?
 
На зміну об'єктиву EF 24-70mm f/2.8L USM прийшов EF 24-70mm f/2.8L II USM із абсолютно новою оптичною конструкцією.
 
Максимальна різкість по всьому полю зображення

Скорочення хроматичної аберації реалізовано по всьому діапазону фокусних відстаней. Були виконані покращення для корекції загальних спотворень під час зйомки в телеположенні та значного скорочення подушкоподібних спотворень під час зйомки крупним планом.
 
Більш міцна, надійна конструкція та покращена продуктивність
 
Зміни в конструкції та посилення удароміцності оправи об'єктива EF 24-70mm f/2.8L II USM дозволили зробити його більш надійним. Новий важіль блокування масштабування дозволяє зафіксувати масштабування в максимальному ширококутному положенні, запобігаючи пошкодженню при транспортуванні.
 
Поліпшений захист від впливу навколишнього середовища

Підходить для роботи в найскладніших умовах завдяки вдосконаленій пило- та вологозахисній конструкції.
 
Неймовірна зручність використання

Завдяки нерухомому передньому елементу цього об'єктива вам не потрібно повторно регулювати фільтр після зміни фокусування або масштабування під час використання поляризаційного фільтра або утримувача фільтра.
 
М'яке боке

Збільшення кількості пелюсток до 9 забезпечує більш круглу діафрагму та м'якше боці.
 
 
 

Canon EF 24-70mm f/2.8L ll USM 5175B005 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас інтернет магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами будуть усі Об'єктиви Canon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Carl Zeiss. Якщо з'явилися при виборі Canon EF 24-70mm f/2.8L ll USM 5175B005 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення отримаєте Мелітополі у мінімальні терміни.

Тип об'єктиву
стандартний Zoom
Модель
EF 24-70 мм f/2.8L II USM
Діаметр фільтра, мм
82
Розмір матриці
Full frame
Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі)
74 ° - 29 °. 53 ° - 19 ° 30 ', 84 ° - 34 °
Конструкція
18 / 13
Габарити
89x113
Число пелюсток діафрагми
9
Мінімальна дистанція фокусування, м
0.4
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/2.8
Вага
805г