Canon EF-S 10-22 f/3.5–4.5 USM

Код товару: С000002369
Фото: Canon EF-S 10-22 f/3.5–4.5 USM

У наявності

Ціна: 15 121 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

 

 

Потужний ширококутний зум-об'єктив з динамічною виразністю для всіх камер EOS з кріпленням EF-S, виняткова мобільність завдяки надзвичайній мініатюрності та легкості.
 
Переваги
 
- Надширококутний зум для всіх кріплень EF-S
 
- Чудова якість зображення
 
- Легкість та компактність
 
- фокусна відстань всього 24 см.
 
- Швидкий, майже беззвучний автофокус із ультразвуковим приводом
 
- Покриття Super Spectra
 
- Діафрагма з круглим отвором
 
- Ексклюзивна бленда поставляється додатково
 
Докладний опис
 
Супер ширококутні датчики розміру APS-C

Практичний діапазон фокусної відстані: 16-35 мм при 35-міліметровому форматі робить об'єктив EF-S 10-22 мм f/3.5-4.5 USM особливим, а висока якість зображення перенесе вас на новий рівень фотографічної майстерності і відкриє нові засоби приголомшливої ​​виразності.
 
За межами людського погляду

Надширокий діапазон зумування не тільки допомагає отримати бажане зображення — він істотно змінює перспективу і надає кадру динамічність. Об'єктив дозволяє максимально наблизитись до об'єкта зображення, при цьому різниця у розмірі між найближчим до вас об'єктом та об'єктами на задньому плані збільшується. Фотографи можуть використовувати це явище для чіткого поділу об'єкта зображення та його фону та створення яскравого ефекту присутності, а також для отримання ефекту проводки та фокусування, коли у фокусі знаходиться як передній, так і задній план.
 
Малогабаритність, легкість та наближення

Чудово легкий і компактний для заявленого діапазону фокусної відстані EF-S 10-22 мм f/3.5-4.5 USM також має надзвичайно коротку мінімальну фокусну відстань в 24 см.
 
Швидке фокусування

Ультразвуковий привід кільцевого типу працює одночасно з камерою і забезпечує надшвидкий та точний автофокус і передиктивне відстеження - з доступною в будь-який момент ручною корекцією фокусування.
 
Створено для цифрової фотографії

Об'єктив був розроблений спеціально для цифрової фотографії та має елементи особливої ​​форми та покриття Super Spectra для усунення відблисків та подвійного зображення, що виникають при відображенні від датчиків камери. Унікальна додаткова бленда також сприяє запобіганню блікування.
 
Розмиття фону

Діафрагма з круглим отвором створює приємне розмиття фону під час зйомки з широко розкритою діафрагмою; ідеально підходить для створення глибини та виділення об'єкта зображення чи моделі на загальному тлі.
 
 
 

Canon EF-S 10-22 f/3.5–4.5 USM - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Laowa. Виникли при покупці Canon EF-S 10-22 f/3.5–4.5 USM Запитайте наших фахівців. Замовлення можна отримати Каменському без затримок.

Тип об'єктиву
Об'єктив Zoom
Модель
EF-S 10-22 f/3.5–4.5 USM
Діаметр фільтра, мм
77
Кути огляду
97° 10' – 54° 30', 74° 10' – 37° 50', 107° 30' – 63° 30'
Габарити
83,5 x 89,8 мм
Конструкція
13 елементів у 10 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0.24 м
Мінімальна діафрагма
f/22 - f/27
Максимальна діафрагма
f/3.5-f/4.5
 
Кількість пелюсток діафрагми
6
Вага
385 г