Fujifilm XF 90mm f/2 R LM WR Macro (16463668)

Код товару: С000005701
Фото: Fujifilm XF 90mm f/2 R LM WR Macro (16463668)

У наявності

Ціна: 33 749 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
 
FUJINON XF90 мм F2 R LM WR   - це світлосильний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню, еквівалентною 137 мм* та максимальним значенням діафрагми F2.0, що дозволяє одержувати надчитку зображення та красивий ефект боку навіть при зйомці з широко відкритою діафрагмою.
 
Оптична конструкція, що містить 11 лінз у 8 групах (включаючи три скляні лінзи ED), зводить до мінімуму віньєтування та створює гарний ефект боке завдяки пелюсткам діафрагми із закругленими краями, тому даний об'єктив ідеально підходить для портретної та інших жанрів зйомки.

Характерні особливості:

Світлосильна оптика забезпечує гарний ефект боке та надчітке зображення. Довга фокусна відстань, що ідеально підходить для портретної фотографії, дає чудову візуальну ізоляцію, яка виділяє об'єкт зйомки на тлі

Надчітке зображення навіть за максимального значення діафрагми. Оптична конструкція, що складається з 11 елементів у 8 групах (включаючи три ED-елементи, що не розсіюють), зменшує хроматичну аберацію, забезпечуючи чітке, насичене зображення навіть при максимальному значенні діафрагми F2.0.

Гарний ефект Боке. Пелюстки діафрагми із закругленими краями у поєднанні з оптичною конструкцією, яка мінімізує віньєтування, створюють гарний круглий ефект боке по всій площі знімка. Крім того, завдяки контрасту між ідеально чітким об'єктом та ефектом боці перед і за ним досягається неймовірна глибина різкості.

Автофокусування за 0,14 секунди завдяки новому чотириверному лінійному мотору. Лінійний мотор працює швидко, тихо і точно, але тут для підвищення моменту, що крутить, також використовуються чотири магніти. Високошвидкісний автофокус розширює можливості зйомки, дозволяючи фотографу швидко реагувати на найменші зміни обличчя.

Фокусування з відстані 60 см та 0.3x-кратне збільшення (еквівалент формату 35 мм). Можливість фокусування з малої відстані дозволяє ізолювати ключові частини об'єкта зйомки, щоб створювати ефектні портрети та великопланові знімки кольорів та комах.

Стійкість до атмосферних опадів, пилу та низьких температур. Об'єктив має погодостійку та пиленепроникну конструкцію з оправою, герметизованою у семи місцях. Крім того, він здатний працювати при температурі до -10°C. Все це ефективно захищає об'єктив від дощу, пилу та водних бризок при зйомці поза приміщеннями.

Легкий та компактний. Об'єктив важить приблизно 540 г і дуже компактний (діаметр різьблення для встановлення фільтра становить лише 62 мм). Загальна вага з фільтром XF 56 мм F1.2 R складає менше 1 кг - відмінна новина для фотографів-портретистів, які люблять подорожувати без нічого і в той же час віддають перевагу об'єктивам з фіксованою фокусною відстанню для отримання максимально чітких знімків з гарним ефектом Боке.
 
 
 

Fujifilm XF 90mm f/2 R LM WR Macro (16463668) - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Об'єктив вигідно? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Fujifilm і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Fujifilm. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Fujifilm. Виникли при замовленні Fujifilm XF 90mm f/2 R LM WR Macro (16463668) Запитайте наших професіоналів. Товари заберіть в Краматорську в швидкі терміни.

Виробник Fujifilm
Байонет (кріплення) Fujifilm X
Тип об'єктиву Макрооб'єктив
Фокусна відстань 90 мм (137 мм – в еквіваленті 35 мм)
Діафрагма F2
Конструкція
11 елементів у 8 групах (включаючи 3 низькодисперсійні елементи)
Мінімальна дистанція фокусування
0,6 м
Кут огляду
17.9°
Мінімальна діафрагма
f/16
Збільшення
0,2x
Діаметр різьблення для фільтрів
62 мм
Додатково
Захист від проникнення пилу та вологи
Габарити (діаметр х довжина)
75.0 мм x 105 мм
Вага
540 г