Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

Код товару: С000005889
Фото: Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

У наявності

Ціна: 30 772 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Ширококутний об'єктив SIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art із ультразвуковим мотором автоматичного фокусування призначений для використання з повнокадровими дзеркальними фотокамерами.
 
Конструкція об'єктива включає 15 елементів в 11 групах, серед яких 2 асферичні лінзи, 3 елементи з FLD та 4 з SLD скла. Така конструкція дозволила звести до мінімуму можливість виникнення хроматичних аберацій так само успішно, як і в інших об'єктивах Art-серії.
 
9 округлених пелюсток діафрагми забезпечують якісне боці, кут поля зору становить 84,1°, а мінімальна робоча дистанція фокусування 25 см відкриває додаткові можливості для творчості.
 
Завдяки широкому куту огляду, малій вазі та мініатюрності, загалом, модель можна віднести до групи універсальних об'єктивів та використовувати як основну для щоденної зйомки. Вага оптики 665 р при довжині 90,2 мм і діаметрі 85 мм (діаметр фільтра 77 мм).
 
В першу чергу, SIGMA рекомендує об'єктив для пейзажної фотографії, весільної зйомки та астрофотографія, а також для зйомки відео, що гідно оцінять професіонали та любителі відеографії.
 
 
 
 

Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. З асортименту підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Sigma і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Sigma. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lensbaby. Виникли при підборі Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art (Canon) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари заберіть в Одесі найшвидше.

Тип сенсора камери для повнокадрових (full frame)
Тип об'єктиву ширококутний
Фокусна відстань постійне (фікс)
Фокусна відстань (мм) 24 мм
Діафрагма 1.4 f
мін. Діафрагма
16 f
мін. дистанція фокусування
0.25 м
Число елементів/груп елементів 15/11
Число пелюсток діафрагми 9
Діаметр різьблення для світлофільтру 77 мм
Діаметр 85 мм
Довжина 90.2 мм
Вага 665 г