Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 Canon (Model A032)

Код товару: С000007578
Фото: Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 Canon (Model A032)

Нема в наявності

Ціна: 41 552 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Перші враження від удосконаленого та кращого у своєму класі високошвидкісного зуму від Tamron
 
Новий Tamron моделі A032 покликаний максимально використати потенціал найновіших дзеркальних камер з високою щільністю пікселів, забезпечуючи при цьому найкращу якість зображення. Фірмове покриття eBAND ефективно протистоїть ореолам та відблискам, що робить цей об'єктив ідеальним для зйомок у контровому світлі. На додаток до новітньої технології автофокусування, A032 пропонує найвищий рівень стабілізації зображення у своєму класі *1 - з показниками в 5 ступенів експозиції відповідно до стандартів CIPA *2. Фтористе покриття передньої лінзи та міцна вологостійка конструкція роблять A032 чудовим вибором для фотографії у природних умовах. Вбудоване блокування блонди об'єктива дає йому додатковий захист. Комбінація передових технологій, універсальності та чудової якості зображення робить простий у використанні зум A032 відмінним вибором для більшості фотожанрів: від пейзажів та портретів до репортажної фотографії.
 
 
Дивіться на світ з новим рівнем деталізації та ясності
 
 
Об'єктив A032 містить 17 скляних елементів у 12 групах, у тому числі: 2 XR лінзи (Extra Refraction – скло з підвищеним коефіцієнтом заломлення) для протидії оптичним абераціям; 3 LD елемента з низькою дисперсією (Low Dispersion), щоб мінімізувати осьові хроматичні аберації (що виникають під час зйомок на довгих фокусних відстанях), а також поперечні хроматичні аберації, які можуть бути проблемою на широкому вугіллі; 3 GM (скляних асферичних) елемента та 1 гібридну асферичну лінзу, що ефективно нейтралізують сферичні аберації та спотворення, гарантуючи чудову якість зображення. Завдяки поєднанню цих спеціальних матеріалів з особливих видів скла, модель A032 досягає раніше небаченого ступеня точної передачі кольору та якості зображення.
 
 
Покриття eBAND суттєво обмежує прояв ореолів та відблисків.
 
 
Внутрішні лінзи нового A032 мають фірмове покриття eBAND (Extended Bandwidth & Angular-Dependency), створене за технологією, яка об'єднала наноструктурований шар із надзвичайно низьким показником заломлення з традиційним багатошаровим покриттям для забезпечення чудових антивідбивних властивостей. Використання покриття eBAND у поєднанні з BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) від Tamron успішно та значно обмежує ореоли та відблиски, які можуть виникати при фотографуванні предметів у контровому світлі.
 
 
Об'єктив оснащений новою системою керування з подвійним MPU (мікропроцесором) 
 
 
Зум A032 придбав нову систему керування, в якій використовуються два мікропроцесори (MPU)*3. На додаток до MPU з вбудованими блоками DSP (Digital Signal Processor) для чудової обробки сигналів Tamron додав MPU, призначений виключно для обробки даних, одержуваних від системи стабілізації зображення. Результатом стала більш швидка і точна робота AF і стабільніше функціонування VC (системи стабілізації зображення).
 
 
Суттєво покращено точність та швидкість автофокусування
A032 оснащений власним MPU (мікропроцесорним блоком) із вбудованими блоками обробки цифрового сигналу (DSP), які забезпечують високошвидкісну обробку цифрових сигналів, забезпечуючи відмінну реакцію на сигнали від камери та високоточні характеристики AF.
 
 
Найвищий рівень стабілізації зображення (VC) у своєму класі

Новий зум-об'єктив A032 має унікальну систему стабілізації зображення VC (Vibration Compensation) від Tamron. З додаванням MPU, спеціально призначеного для обробки даних VC, A032 зміг запропонувати найвищий ступінь стабілізації зображення *1, що становить відповідно до стандартів CIPA 5 ступенів експозиції*2. Тепер ви можете насолоджуватися зйомкою з рук без тремтіння та більшою гнучкістю у творчій зйомці навіть за умов низького освітлення.
 
 
Високі експлуатаційні характеристики за кожним дизайном
 
За гарним дизайном об'єктива ховаються високі експлуатаційні характеристики. Увага до кожної деталі дозволило отримати найдосконалішу оптичну та електромеханічну конструкцію, представлену в новітніх об'єктивах Tamron серії SP. Її кульмінацією став новий зум 24-70mm G2 - справжній орієнтир чудової якості зображення у поєднанні з візуальною елегантністю.

Філософія дизайну "Human Touch", заснована на відчутті людського дотику, є невід'ємним фактором комфорту та зручності користування об'єктивом.

Повністю металевий корпус має всередині трохи увігнуте кільце – для надійного утримання, необхідного для впевненої зйомки. Перемикачі стали більшими і рухаються більш плавно, а шрифт був змінений і виглядає суворіше і чіткіше.
 
 
 
 

Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 Canon (Model A032) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив вигідно? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Tamron І Ви побачите перелік з Об'єктиви Tamron. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Pentax. Виникли при виборі Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 Canon (Model A032) Запитайте наших фахівців. Доставка проводиться Броварах без затримок.

 
Модель
A032
Фокусна відстань
24-70mm
Максимальна діафрагма
F/2.8
Кут огляду (по діагоналі)
84゜04' - 34゜21' (Для повнокадрового формату)
60゜20' - 22゜22' (Для формату APS-C)
Конструкція об'єктива
17 елементів у 12 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0.38m (15in)
Максимальний коефіцієнт збільшення
1:5
Розмір фільтра
Φ82mm
Максимальний діаметр
Φ88.4mm (3.5 in)
Довжина
111mm (4.4 in) 
Вага
905g (31.9 oz) 
Кількість пелюсток діафрагми
9 (кругла діафрагма)
Мінімальна діафрагма
F/22
Ефективність стабілізації зображення
5 ступенів експозиції (відповідність стандартам CIPA)
Для Canon: використовується EOS-5D MKIII
Стандартні аксесуари
Передня та задня кришки об'єктива, Бленда, Чохол для об'єктива