Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Canon M)

Код товару: С000009274
Фото: Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Canon M)

У наявності

Ціна: 15 005 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив має напрочуд компактну конструкцію, але при цьому забезпечує чудову якість зображення, що суперничає з Art-об'єктивами. Конструктори врахували можливості сучасних камер з корекції периферійної освітленості та дісторсії. Поздовжні хроматичні спотворення, які неможливо повністю усунути постобробкою, ефективно знижені завдяки застосуванню в оптичній схемі елемента із низькодисперсного скла SLD.
 
56mm F1.4 DC DN | C третій у лінійці світлосильних об'єктивів Sigma DC DN.
Незважаючи на формат APS-C об'єктив має високохудожній малюнок, різкість і високий контрастом, не поступаючись за якістю зображення повноформатним об'єктивам.
Легкий і компактний він відмінно підходить для повсякденного зйомки різних сюжетів, будь то портрет, репортаж або нічна зйомка.

 
Плавний та точний автофокус ідеально працює у відео режимі. Конструкторські рішення з упором на зйомку відео, кроковий мотор фокусування забезпечують плавну та тиху роботу автофокусу в режимі відео. Система автофокусування об'єктива повністю сумісна з АФ камер Canon M і підтримує функції безперервного стеження, розпізнавання облич та автофокусування по очах.
 
Пило- і вологозахищений байонет. Байонет об'єктива має спеціальне кільце ущільнювача, що перешкоджає попаданню в камеру пилу і вологи.
 
- Латунний байонет.
- Заокруглена 9-ти пелюсткова діафрагма.
- Контроль якості на новітньому устаткуванні А1.
- Зроблено в Японії

Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Canon M) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб легко підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sigma і Ви побачите список з Об'єктиви Sigma. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Canon. З'явилися під час замовлення Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary (Canon M) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Відправляємо продукцію в Костянтинівці у стислі строки.

Тип сенсора камери
портретний об'єктив
Тип об'єктиву
ширококутний
Фокусна відстань
постійне (фікс)
Стабілізація зображення
ні
Фокусна відстань (мм)
56 мм
Діафрагма
f/1.4
мін. діафрагма
f/16
мін. дистанція фокусування
0.5 м
Автоматичне фокусування
є
Режим макрозйомки
ні
Число елементів/груп елементів
10/6
Число пелюсток діафрагми
9
Діаметр різьблення для світлофільтру
55 мм
Діаметр
66.5 мм
Довжина
59.5 мм
Вага
280 г
Колір
чорний