Aputure Light Dome Mini II

Код товару: С000010426
Фото: Aputure Light Dome Mini II

У наявності

Ціна: 5 953 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Aputure Light Dome Mini II має дрібнішу конструкцію, ніж більший Light Dome, що робить його ідеальним вибором для творчих людей, яким потрібне м’яке світло в більш обмеженому просторі.

 

Новий Light Dome Mini II призначений для всіх світильників сімейства Light Storm COB. Він також сумісний із широкою різноманітністю систем освітлення кріплень Bowens, найпоширеніших кріплень, які використовуються у світі фотографії та освітлення для зйомки відео та кіно.

 

Light Dome Mini II також має швидкознімне кільце кріплення Aputure, що дозволяє збирати або розбирати купол софтбокса за лічені секунди.

 

Завдяки сітчастій тканині 1⁄4 і золотому/сріблястому внутрішньому відбивачу, Light Dome Mini II імітує рефлектор типу "Beauty Dish" для досягнення приголомшливої ​​якості світла.

 

Light Dome Mini II постачається зі спеціально розробленим тримачем для гелю, який дозволяє кінематографістам максимізувати свою творчість, мінімізуючи використання гелю.

 

Light Dome Mini II містить тканинну соту керування світлом під кутом 40°, яка допомагає точніше налаштувати вашу кінематографію та контролювати розповсюдження світла.

 

Комплектація:

 

  • Light Dome Mini II
  • Передня дифузійна тканина
  • Дифузор GoId / Silver Inner Baffle Diffusion
  • Сота 40º тканинна сітка для регулювання світла
  • Тримач гелю
  • Сумка для перенесення

 

Aputure Light Dome Mini II - в електронному маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Софтбокс за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Софтбокс, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Aputure і Ви побачите всі необхідні Софтбокси Aputure. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Hyundae. З'явилися під час підбору Aputure Light Dome Mini II Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари заберіть в Україні у стислі строки.

Софтбокс (розкл.) 550x290 мм
Зовнішній дифузор 545 мм
Внутрішній дифузор 175 мм
Тримач гелю 185X65 мм)

ВАГА НЕТТО

Вага 1,64 кг