Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR

Код товару: С000011064
Фото: Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR

У наявності

Ціна: 34 426 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Відмінна якість зображення завдяки 13 оптичним елементам в 11 групах і покриттю Nano
GI F1.4. Якість зображення ще більше підвищується за допомогою унікального покриття Fujifilm HT-EBC, яке нанесене на всі лінзи та покриття Nano GI, нанесеного на задню поверхню лінзи G1. Нове покриття Nano GI, що змінює індекс заломлення між склом та повітрям, зменшує відблиски та райдужні ореолі, коли світло падає під кутом.

Мінімальна робоча відстань 15 см
У міру наближення до об'єкта зйомки ефект боке посилюється і перспектива стає динамічнішою, що розширює творчі можливості фотографа, який знімає на ширококутний об'єктив. Наприклад, об'єктив XF16 мм F1.4 R WR можна використовувати, щоб відобразити тарілку з їжею на тлі ресторану або крапельку води на травинці на тлі лісу, або для зйомки об'єкта разом з тлом. Висока якість зображення на всьому діапазоні фокусних відстаней (навіть за мінімальної робочої відстані 15 см) досягається за рахунок корекції різних аберацій та використання системи плаваючого фокусу на основі двох груп лінз, які працюють спільно залежно від робочого відстані.

Швидкість спрацьовування автофокусу 0,11 с*
Кільце фокусування із вбудованою шкалою глибини різкості ідеально підходить любителям вуличної фотографії. Розрахувавши відстань та налаштувавши діафрагму, користувачі можуть робити спонтанні знімки.

Кільце фокусування зі шкалою глибини різкості
Кільце фокусування має шкалу глибини різкості ідеально підходить шанувальникам вуличної фотографії. Розрахувавши відстань та налаштувавши діафрагму, користувачі можуть робити спонтанні знімки.

Захист від атмосферних впливів та пилу
Стійкий до атмосферних впливів корпус має 9 герметичних ущільнювачів у 8 точках оправи об'єктива. Це дозволяє захистити об'єктив від непередбаченого дощу, пилу та водяних бризок.

Легкий та компактний
Об'єктив важитиме приблизно 375 грам, що становить приблизно 40% ваги об'єктива цифрової дзеркальної фотокамери з аналогічними можливостями. Це чудова новина для фотографів, які хочуть отримати универсальний та компактний об'єктив із високими оптичними характеристиками.

Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть усі Об'єктиви Fujifilm. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. З'явилися під час підбору Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WR Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Павлограді у мінімальні терміни.

Тип об'єктива Ширококутний FIX
Модель XF 16 мм f/1.4 R WR
Діаметр фільтра, мм 67
Розмір матриці APS-C
Фокусна відстань 16
Кути огляду 83.2
Конструкція 13 елементів у 11 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.15
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість лепестків діафрагми 9
Кріплення об'єктива (байонет) Fujifilm X
Стабілізація зображення Ні
Максимальна діафрагма f/1.4
Макрозйомка Ні
Пило-, вологозахист Так
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Об'єктив Fujifilm XF-16mm F1.4 R WR 16463670, передня кришка, задня кришка
Привід автофокусування Мотор
Країна-виробник Японія