Sigma 28-105mm f/2.8 DG DN Art (L-Mount)

Код товару: С000012594
Фото: Sigma 28-105mm f/2.8 DG DN Art (L-Mount)

Очікується

Ціна: 66 560 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Sigma 28-105mm f/2.8 DG DN Art - це напрочуд компактний, для своїх характеристик, повнокадровий об’єктив із масштабуванням від ширококутного до телефото з швидкою постійною діафрагмою. Доступний для Sony E-mount і L-Mount, цей об’єктив охоплює кілька популярних фокусних відстаней від 28 мм до 105 мм, включаючи дуже популярну фокусну відстань 85 мм для портретної зйомки, залишаючись на f/2.8 у всьому діапазоні. Це не просто стандартний зум-об’єктив. Цей повнокадровий бездзеркальний зум із потужною фокусною відстанню від ширококутного до середнього телеоб’єктива та яскравою діафрагмою F2,8 поєднує в собі надзвичайну оптичну продуктивність, чудову якість збірки та низку професійних функцій, що робить його одним із найбільш універсальних об’єктивів на ринку бездзеркальних систем.

 

 

Sigma 28-105 оснащений автофокусом HLA (лінійний привод високого відгуку) та оптичною характеристикою, яка відповідає стандартам об’єктивів Art line. Об’єктив приєднується до серії об’єктивів зі швидкою діафрагмою в лінійці Art, пропонуючи фотографам і відеооператорам низку стандартних варіантів масштабування преміум-класу залежно від їх особистого стилю. Новий об’єктив містить кільце діафрагми, що замикається, із функцією клацання/зняття клацання, а також дві кнопки AFL і перемикач блокування масштабування. Крім того, дизайн із захистом від пилу та бризок, а також водо- та масловідштовхувальне покриття на передньому елементі роблять його придатним для фото- та відеозйомки в негоду.

 

Мінімальна дистанція фокусування 40 см на всіх фокусних відстанях і максимальний коефіцієнт збільшення 1:3,1 у теледіапазоні додають універсальності цього нового об’єктива зі змінною фокусною відстанню. Цей об’єктив також має заокруглену дванадцятипелюсткову діафрагму, яка допомагає зробити блок із великою діафрагмою якомога меншим.

 

Було вжито заходів для мінімізації змін оптичних характеристик через відмінності в положеннях масштабування та фокусування, включаючи використання складного для обробки скла FLD великого діаметру в першій групі для придушення аберацій у кожній групі. Крім того, використання 5 асферичних лінзових елементів дозволило об’єктиву досягти як широкого діапазону збільшення від 28 мм до 105 мм, так і великої діафрагми F2,8, зменшивши при цьому його загальний розмір.

 

  

Об’єктив створено для зйомки величезного діапазону об’єктів і ситуацій, від просторих пейзажів із слабким освітленням до портретів із великим красивим боке, а також завдяки новітній оптичній технології SIGMA та використанню елементів великого діаметру, зокрема FLD, SLD і п’яти асферичних елементів. Він здатний робити це з надзвичайною чіткістю та гостротою. Завдяки цьому об’єктив забезпечує виняткову універсальність без шкоди для оптичної якості.

 

Багато звичайних зум-об’єктивів із радіусом дії до 105 мм не пропонують постійну діафрагму F2,8, зазвичай падають до F4 і більше на довгому кінці. Але SIGMA 28-105mm F2.8 DG DN Art забезпечує такі ж вражаючі переваги збору світла та глибини різкості в усьому фокусному діапазоні. Об’єктив пропонує все це разом із надзвичайно високою оптичною ефективністю завдяки ретельному придушенню оптичних аберацій у кожній групі лінз. А завдяки видатній можливості фокусування на близькій відстані при збільшенні масштабу також можливі результати в макрозйомці.

 

Завдяки швидкій діафрагмі в усьому фокусному діапазоні - це справжня робоча конячка, яку можна використовувати майже для будь-якого типу фотографії. Мальовничі фотографи можуть знімати ширококутні пейзажі, використовуючи діафрагму F2.8 для сцен зі слабким освітленням і сутінкових міських пейзажів, тоді як середня фокусна відстань знімає тьмяно освітлені документальні та вуличні об’єкти, дозволяючи витримці на один крок вищій, ніж у порівнянних об’єктивів. На довгому кінці популярна портретна фокусна відстань від 85 мм до 105 мм у поєднанні з максимальною діафрагмою F2.8 забезпечує невелику глибину різкості, яка вражаюче виділяє об’єкт на тлі великого та красивого боке.

 

Використовуючи вдосконалену технологію моделювання, відблиски та ореоли були значною мірою усунені, що гарантує, що об’єктив відтворює багаті висококонтрастні результати за будь-яких умов. Крім того, для додаткового придушення відблисків і ореолів застосовано нанопористе покриття Sigma і супербагатошарове покриття.

 

Важливий для кінематографістів, яким потрібне послідовне кадрування, об’єктив розроблено таким чином, щоб звести дихання фокуса до мінімуму. Це гарантує мінімізацію будь-яких змін кута огляду через зміщення фокуса в усьому діапазоні масштабування, забезпечуючи природне фокусування під час запису відео та легше вирівнювання зображення під час укладання фокусів.

 

Об’єктив має пило- та бризкозахищену конструкцію, що зберігає його вільним від забруднень у суворих зовнішніх умовах. Передній елемент також має водо- та масловідштовхувальне покриття, яке допомагає зберігати його чистим у несприятливих умовах зйомки.

Sigma 28-105mm f/2.8 DG DN Art (L-Mount) - на сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Sigma і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Sigma. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Tokina. Якщо з'явилися при підборі Sigma 28-105mm f/2.8 DG DN Art (L-Mount) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Кропивницькому найшвидше.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)28-105
Светосила, f/2.8
Конструкция (элементов/групп)18/13
Минимальная диафрагма22
Минимальная дистанция фокусировки40см
Диаметр под светофильтр (мм)82
ФокусировкаАвтофокус
Тип блендыФігурна (входить до комплекту)
Размеры (диаметр х длина, мм)8.9х16
Стабилизация изображения-
Число лепестков диафрагмы12 (округлені)
Физические характеристики
Вес990 г