Sigma 28-45mm F1.8 DG DN Art (L-Mount)

Код товару: С000012597
Фото: Sigma 28-45mm F1.8 DG DN Art (L-Mount)

Очікується

Ціна: 60 320 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

Sigma 28-45mm F1.8 DG DN Art — це перший у світі повнокадровий зум-об’єктив із постійною максимальною діафрагмою F1,8, що забезпечує різкість і чіткість, порівнянну з чіткістю звичайного об’єктива. Вже є піонером унікальних масштабованих об’єктивів із великою діафрагмою, включаючи SIGMA 18-35mm F1.8 та 24-35mm F2, Sigma представляє ще один швидкий, портативний і універсальний інструмент до своєї лінійки Art. Окрім безпрецедентної яскравості, Sigma 28-45mm F1.8 забезпечує різкість і чіткість, порівнянну з чіткістю об’єктива з фіксованою фокусною відстанню, у всьому діапазоні збільшення. Ця інноваційна оптика, оснащена швидким і точним автофокусуванням і чудовою функціональністю, відкриває нову сторінку в історії варіооб’єктивів та їхніх творчих можливостей. Це об’єктив, який надихне виробників фільмів і надасть неперевершену універсальність фотографам.

 

Об’єктив Sigma включає внутрішній механізм масштабування, мінімальну дистанцію фокусування 30 см у всьому діапазоні масштабування та розмір фільтра 82 мм. Незважаючи на розширений набір функцій, об’єктив важить менше 1 кг, що робить його портативним і універсальним варіантом для зйомки як з рук, так і з використанням підвісу.

 

Колись привілей, зарезервований лише для фіксованих об’єктивів, максимальна діафрагма F1,8 дозволяє користувачам повнокадрових камер знімати з рук за слабкого освітлення та створювати красиве боке, насолоджуючись гнучкістю масштабування. Це унікальне оптичне досягнення було створено завдяки накопиченому досвіду оптичного проектування SIGMA та передовій технології виробництва на єдиній виробничій базі компанії в Айдзу, Японія.

 

Використовуючи механізм внутрішнього масштабування, загальна довжина об’єктива залишається незмінною при зміні фокусної відстані або фокусної відстані. Це означає, що об’єктив простий у використанні під час зйомки з рук, дуже стабільний при встановленні на штативі чи підвісі та більш стійкий до пилу та забруднення водою.

 

Мінімальна дистанція фокусування становить постійні 30 см у всьому діапазоні масштабування з максимальним коефіцієнтом збільшення 1:4 у телефото, що забезпечує чудові можливості зйомки великим планом. Окрім точного фокусування в обмеженому просторі, об’єктив можна використовувати поблизу об’єкта, не впливаючи на різкість під час використання масштабування.

 

По правді, такий швидкий зум має бути великим і важким, але незважаючи на те, що жорсткість і довговічність об’єктива захищають його складну оптичну конструкцію, це досягається при вазі менше 1 кг. Більше того, цей надійний фотоінструмент використовує універсальний фільтр розміром 82 мм, що означає відсутність компромісів щодо портативності чи зручності.

 

З кожною оптичною аберацією, ретельно виправленою в усьому діапазоні масштабування, Sigma 28-45mm F1.8 DG DN Art конкурує з об’єктивами з фіксованим фокусуванням за чіткістю та чіткістю. Завдяки вдосконаленому покриттю об’єктив створює чіткі зображення навіть у місцях із контровим освітленням, у той час як «дихання» фокуса повністю пригнічується, що забезпечує виразність кінорежисерам і фотографам.

 

Завдяки ефективному розташуванню 5 елементів SLD і 3 асферичних елементів аберації ретельно виправляються. Осьову хроматичну аберацію, яка особливо помітна з об’єктивами з великою діафрагмою, було повністю придушено, і об’єктив забезпечує чітке зображення з мінімальними кольорами, від чітко сфокусованих деталей до великого плавного боке.

 

Під час використання звичайних об’єктивів кут огляду може змінюватися, коли фокус переміщується від близького до далекого, що впливає на точну композицію. З SIGMA 28-45mm це дихання фокуса пригнічується, що забезпечує природне фокусування під час зйомки відео.

 

Відблиски та ореоли, які погіршують якість зображення, були значною мірою усунені за допомогою передової технології моделювання, що гарантує, що об’єктив відтворює багаті та висококонтрастні результати за будь-яких умов. Крім того, щоб мінімізувати відблиски та ореоли, в об’єктиві використовується нанопористе покриття SIGMA та супербагатошарове покриття, що забезпечує чудову стійкість до контрового освітлення та забезпечує чіткі, насичені зображення за будь-яких умов освітлення.

 

Sigma Art пропонує широкий спектр професійних функцій, таких же вражаючих, як і його видатна оптична продуктивність. Завдяки високошвидкісному автофокусу, що адаптується, довговічній структурі, стійкій до атмосферних впливів, кільцю діафрагми, що знімається, плавному ручному фокусуванню та вбудованим кнопкам AFL, усі функції поєднуються, щоб створити універсальний фотоінструмент, здатний реагувати на будь-яку ситуацію. У механізмі автофокусування об’єктива використовується лінійний привід HLA (High-response Linear Actuator), який поєднує прискорену швидкість фокусування з надзвичайною точністю. А оскільки двигун майже безшумний, це дозволяє записувати відео без шуму.

 

Щоб забезпечити делікатне й точне ручне фокусування, в об’єктиві використовується кільце фокусування, яке керується дротом, із оптимальним налаштуванням крутного моменту, високою роздільною здатністю та регульованим кутом обертання від 90° до 720°* (* тільки для L-Mount і сумісних камер.). Це дозволяє кінематографістам здійснювати фокусування з органічною плавністю, а фотографам – фокусувати вручну з надзвичайною точністю.

 

На додаток до корпусу, захищеного від пилу та бризок, передня поверхня об’єктива вкрита водо- та масловідштовхувальним покриттям, завдяки чому його можна безпечно використовувати навіть у суворих зовнішніх умовах. Об’єктив захищений від пилу та бризок, але не є водонепроникним. Використовуючи об’єктив поблизу води тощо, будьте обережні, щоб на нього не потрапила велика кількість води. Якщо вода потрапить всередину об’єктива, це може спричинити серйозну несправність і зробити об’єктив непридатним для ремонту.

 

Для захисту об’єктива від світла додається бленда у формі пелюстки. Він має механізм фіксації для надійного кріплення та може бути перевернутий для зручності зберігання.

 

Sigma 28-45mm F1.8 DG DN Art (L-Mount) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sigma і перед вами будуть усі Об'єктиви Sigma. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари з каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Viltrox. Виникли при покупці Sigma 28-45mm F1.8 DG DN Art (L-Mount) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Полтаві в необхідні терміни.