Lensbaby Spark for Canon EF (LBSPC)

Код товару: С000002333
Фото: Lensbaby Spark for Canon EF (LBSPC)

Нема в наявності

Ціна: 2 223 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Lensbaby Spark - найдоступніший об'єктив Lensbaby, дозволяє фотографу самому керувати зоною різкості і просто робити незабутні фотографії.
Lensbaby Spark – це чудова можливість познайомитись із системою Lensbaby для фото-ентузіастів, студентів та просто всіх фотографів, які шукають нові шляхи у фотографії.
Lensbaby Spark – захоплюючий і доступний спосіб для створення зображень із виборчою зоною фокусуванням (фотограф сам керує та задає зону різкості на знімку), отримуючи при цьому гарне розмиття.

Цей легкий об'єктив має фокусну відстань 50mm та фіксовану діафрагму F5.6 та доступний для дзеркальних камер Canon та Nikon.
■ Фокусна відстань: 50 мм
■ Діафрагма: фіксована, f/5.6
■ Оптичний модуль: подвійне скло з мультипросвітленням
■ Фокусування: ручне
■ Об'єктив із вибірковим фокусуванням: область різкості, оточена художнім розмиттям
■ Доступний для дзеркальних цифрових камер Canon та Nikon
■ Мінімальна відстань фокусування: 33 см
■ Сумісний із системою змінних оптичних модулів Optic Swap System) та з усіма 37-мм аксесуарами Lensbaby
■ Не містить електронних контактів та мікросхем.

Lensbaby Spark for Canon EF (LBSPC) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Lensbaby і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Lensbaby. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час підбору Lensbaby Spark for Canon EF (LBSPC) Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари отримаєте Бердянське у стислі строки.

Основні характеристики
Тип об'єктиву стандартний
Фокусна відстань 50 мм
Діафрагма F5.60
Кріплення Canon EF
Параметри зйомки
Мінімальна відстань фокусування 0.33 м
додаткова інформація
Сумісні фотокамери дзеркальні цифрові камери Canon
Особливості сумісний із системою змінних оптичних модулів Lensbaby (Lensbaby Optic Swap System) та з усіма 37-мм аксесуарами Lensbaby, не містить електронних контактів та мікросхем