Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN)

Код товару: С000000086
Фото: Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN)

У наявності

Ціна: 4 002 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Control Freak - об'єктив з вибірковим фокусуванням, ідеальний для предметної та макрофотографії. Щоб отримати бажану область різкості, корпус об'єктива потрібно стиснути та нахилити, а потім зафіксувати його положення натисканням кнопки. Після фіксації - фокусування можна поліпшити, використовуючи для цього кільце фокусування і можливість точного налаштування положення корпусу за допомогою трьох металевих гвинтів.
Доступний для байонетів Canon EF (EOS), Nikon F, Sony Alpha A/Minolta Maxxum, Pentax K/Samsung GX та Olympus 4/3

Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні.

Байонет Nikon F

Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. З асортименту підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Lensbaby і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Lensbaby. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. Виникли при замовленні Lensbaby Control Freak Nikon (LBCFN) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення можна отримати Івано-Франківську без затримок.

■ Поставляється в комплекті з оптичним модулем Double Glass Optic
■ Сумісний з усією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System
■ Спосіб фокусування: ручний
Тип діафрагми: змінні вкладні магнітні диски
f/5.6, f/8, f/11, f/16, f/22
■ Мінімальна відстань фокусування: 23 см (можливе надзвичайно близьке фокусування - майже в упор, при використанні оптичного модуля Fisheye Optic. Спеціальний адаптер дозволяє використовувати Fisheye Optic з об'єктивом Control Freak)
■ Максимальна відстань фокусування: нескінченність
■ Розміри/вага: 5,7 см вис. х 6,35 см шир./104,9г.