Lensbaby Scout w/Fisheye for Nikon (LBSFEN)

Код товару: С000000090
Фото: Lensbaby Scout w/Fisheye for Nikon (LBSFEN)

У наявності

Ціна: 8 637 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Scout надає фотографам універсальну, забавну та доступну альтернативу для створення знімків об'єктивом `Риб'яче око`. Scout - перший об'єктив Lensbaby, що не гнеться, ідеальний для ширококутної фотографії, оскільки ефект буде чітко відцентрований.

Оптичний модуль Fisheye Optic має дві особливості: при роботі проти світла він створює унікальні голчасті відблиски по краях зображення, а надмале фокусування дозволяє подивитися на навколишню дійсність з унікального кута зору.

Scout також сумісний з рештою оптичних модулів Lensbaby, і надає повний спектр можливостей застосування творчих ефектів системи Lensbaby Optic Swap™ System.

Фіксоване осьове положення оптичних насадок і ручне фокусування ■ Постачається в комплекті з встановленим оптичним модулем Fisheye Optic ■ Плавний механізм фокусування ■ Виняткова якість матеріалів корпусу ■ Сумісний з усією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System ■ Розмір/вага: х 6,63 см діам./226,8г. Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні. Байонет Nikon F.

 

Lensbaby Scout w/Fisheye for Nikon (LBSFEN) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб запросто підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Lensbaby і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Lensbaby. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Pentax. Виникли при виборі Lensbaby Scout w/Fisheye for Nikon (LBSFEN) Питання можна задати нашим фахівцям. Доставка проводиться Кременчуці в потрібні терміни.