Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481)

Код товару: С000002376
Фото: Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481)

Нема в наявності

Ціна: 23 743 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
 
 
Fujifilm XF 14мм F2.8. Завдяки отвору діафрагми F2.8, цей об'єктив добре підходить для зйомки в умовах недостатнього освітлення. Мінімальна відстань зйомки 18 см дозволяє створити на знімку ефектне розмите фон і забезпечує візуальну перспективу, якої не вистачає більшості надширококутних об'єктивів.
 
Для боротьби з спотвореннями, властивими ширококутним об'єктивам, була використана передова оптична конструкція, що зменшує дисторсію, не вдаючись до використання цифрової корекції. Це дозволило досягти високої роздільної здатності по краях знімка.  
 
Конструкція об'єктива складається з 10 елементів у 7 групах (2 асферичні лінзи та 3 лінзи зі спеціального нерозсіюючого скла) та семилепесткової діафрагми. На оправі об'єктива нанесені позначки відстані та глибини різкості, з якими легко використовувати різні техніки зйомки, наприклад, попереднє фокусування.
 
Завдяки отвору діафрагми F2.8, цей об'єктив добре підходить для зйомки в умовах недостатнього освітлення. Мінімальна відстань зйомки 18 см дозволяє створити на знімку ефектне розмите фон і забезпечує візуальну перспективу, якої не вистачає більшості надширококутних об'єктивів.
 
Фотокамери з байонетом FUJIFILM X Mount мають коротку задню фокусну відстань, яка запобігає ефекту віньєтування та гарантує чітке та яскраве зображення по краях знімка. Даний об'єктив добре справляється зі спотвореннями і хроматичними абераціями, а також дозволяє досягти високої роздільної здатності по всій площі кадру, в тому числі і на кутах кадру, що робить його чудовим вибором для зйомки пейзажів.
 
 
 

Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481) - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Об'єктив на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Fujifilm і Ви побачите список з Об'єктиви Fujifilm. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які є у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sigma. Якщо виникли під час вибору Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари заберіть в Полтаві у мінімальні терміни.

Тип об'єктиву
Ширококутний FIX
Фокусна відстань
14
Конструкція
10 елементів у 7 групах
Кут огляду
89°
Діаметр різьблення для фільтрів
58 мм
Мінімальна дистанція фокусування
0.18
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
7
Габарити (діаметр х довжина)
65 мм x 58,4 мм
Вага
235 г