Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 (Nikon) (2010-055)

Код товару: К000000442
Фото: Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 (Nikon) (2010-055)

У наявності

Ціна: 152 431 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Найкращий у світі стандартний об'єктив!

З безкомпромісною продуктивністю, яка відрізняє всі об'єктиви цієї марки, Zeiss Otus 1,4/55 встановлює новий стандарт досконалості в області стандартних фокусних відстаней. З цієї хвилини не погоджуйтесь на менше. 
 
Фокусна відстань 55 мм обіцяє завжди середній результат? Такий об'єктив пропустить красу особливого моменту? Ні, якщо в ньому реалізовано понад 120 років оптичної та механічної досконалості ZEISS!

Дізнайтеся з Otus 1,4/55 від ZEISS якість зображення середньоформатної системи. Не має значення, чи робите ви денні чи нічні знімки, поблизу або на деякому видаленні, чи фотографуєте ви людей, предмети чи ландшафти - у будь-якій ситуації зйомки цей об'єктив підкуповує високою роздільною здатністю та чудовою різкістю. Коротше кажучи, це найкращий у світі стандартний об'єктив.

На відміну від своїх попередників з аналогічною фокусною відстанню та світлосилою, в цьому об'єктиві з нормальним кутом поля зору вперше використовується оптична схема типу Distagon. Тільки ця оптична схема завдяки подовженому дизайну, навіть при дуже великому відносному отворі діафрагми, забезпечує хорошу корекцію кутів і досить незначну кривизну поля зображення.

  • Найвища контрастність зображення. Під час нічної зйомки з великими перепадами яскравостей аберації особливо помітні. Завдяки унікальній функції виправлення поперечних колірних дефектів, фасади, що світяться, відображаються просто чудово.
  • Жодних кольорових облямівок. Джерела світла перед або за площиною фокусування - проблема для кожного об'єктива. Хроматична аберація у об'єктиву ZEISS Otus настільки мала, що кольорові облямівки практично не з'являються.
  • Середньоформатний вигляд. Завдяки чудовому фокусуванню, об'єктив ZEISS Otus оптимально використовує сучасні сенсори високої роздільної здатності, даруючи Вам знімки чудової якості. До найдрібніших деталей.
  • Апохромат. Оскільки цей об'єктив апохроматичний, хроматичні аберації (осьові хроматичні аберації) коригуються за допомогою лінз, зроблених із спеціального скла із наднизькою дисперсією. Завдяки цьому рівень хроматичних аберацій знаходиться значно нижчим за певні межі. Перехід від яскравого до темного зображення, особливо на найбільш яскравих ділянках, передається практично без колірних артефактів.
  • Асферична конструкція. Асферична конструкція об'єктива гарантує стабільність якості зображення на всьому діапазоні фокусування та різкість на всьому полі зображення до країв. Більш складний профіль поверхні асферичної конструкції може знижувати або усувати сферичні аберації, а також скорочувати інші оптичні аберації, якщо порівнювати з простими об'єктивами.

Всі об'єктиви Carl Zeiss ZF.2 мають групу електричних контактів і мікропроцесор CPU, що дозволяє використовувати їх з усіма сучасними дзеркальними фотокамерами Nikon, включаючи моделі початкового рівня, такі як Nikon D3000/3100/5000/90/80/60/50/40 і т.д. буд. Об'єктив передає в камеру всю необхідну інформацію для повноцінної роботи у різних автоматичних та напівавтоматичних режимах AUTO/P/S/A/M тощо.

 

Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 (Nikon) (2010-055) - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Об'єктив З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Carl Zeiss і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Carl Zeiss. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу виробляють відомі фірми, наприклад Tokina. Якщо виникли при купівлі Carl Zeiss Otus 1.4/55 ZF.2 (Nikon) (2010-055) Запитайте наших професійних менеджерів. Відправляємо продукцію в Слов'янське без затримок.

Тип об'єктиву
фікс
за напрямку
портретний
Система
Nikon
Фокусне відстань
постійне
Фокусне відстань
55 мм
Значення світлосили
f/1,4
Кути огляду
43.7 °
мін. діафрагма
16
Мінімальна дистанція фокусування
0.5 м
максимальне збільшення
0.7
Багнет (кріплення)
Nikon F  / індекс ZF /
Розмір матриці
повний кадр/APS-C
Привід автофокусування
Відсутнє
Ручна фокусування
Конструкція (елементів/груп)
12 елементів у 10 групах
Діаметр фільтра
77 мм
Габарити (діаметр/довжина)
92.5х141 мм
Вага
970 г