Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA138DA)

Код товару: С000003809
Фото: Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA138DA)

Нема в наявності

Ціна: 34 620 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлосильний надширококутний об'єктив формату FX з фіксованою фокусною відстанню 20 мм та максимальною діафрагмою f/1,8. Прекрасний вибір для фотографів, яким для створення творчих знімків потрібно набагато збільшити перспективу.

Завдяки високопродуктивній оптиці та компактній легкій конструкції цей універсальний об'єктив добре підходить для зйомки інтер'єрів, вуличних репортажів, широких пейзажів, підводних об'єктів, а також створення відеороликів з ефектом повної присутності.

Його велика максимальна діафрагма f/1,8 дозволяє отримати малу глибину простору, що різко зображається, рівномірну розмитість заднього плану і чіткі знімки в умовах недостатнього освітлення. Високоякісна оптика забезпечує різке промальовування всіх ділянок кадру та практично виключає ймовірність спотворень.
 
Світлосильний об'єктив формату FX з фіксованою фокусною відстанню 20 мм (30 мм під час використання дзеркальної фотокамери Nikon формату DX).
 
Надширокий кут: значне збільшення перспективи, розширення простору та створення зображень з ефектом повної присутності. Ідеально підходить для зйомки інтер'єрів, вуличних репортажів, широких пейзажів, а також підводної фотозйомки та створення відеороликів.
 
Світлосильна діафрагма f/1,8: створення чітких зображень з малою глибиною простору, що різко зображується, і красивою рівномірною розмитістю заднього плану. Скористайтеся гнучкими можливостями зйомки з більш короткою витримкою, робіть чіткі знімки в умовах недостатнього освітлення та переглядайте зображення у яскравому видошукачі.
 
Зображення з високою роздільною здатністю: цей об'єктив сумісний із матрицями, які мають високу роздільну здатність. З його допомогою можна створювати чудові фотографії та відеоролики у форматі HD. Сучасна оптична конструкція забезпечує високу роздільну здатність та контраст. Точкові джерела світла відтворюються з мінімальними сагітальними коматичними засвіченнями.
 
Чудові оптичні характеристики: два елементи зі скла ED та дві асферичні лінзи дозволяють створювати чудові чіткі зображення. Спотворення, що виникають при такій ширококутній фокусній відстані, усунуті виключно точно. Більшість форм аберації та спотворень кольору ефективно зведено до мінімуму.
 
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat: підвищує чіткість зображення навіть при освітленні ззаду, усуваючи відблиски та ефект двоїння.
 
Мінімальна відстань фокусування: 0,2 м. Тому знімки можна робити безпосередньо поруч із об'єктом, заповнюючи його зображенням весь кадр.
 
Компактна та легка конструкція: зручність при перенесенні.
 
 
 

Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA138DA) - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sony. Якщо з'явилися при підборі Nikon 20mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA138DA) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Білій Церкві у стислі строки.

Фокусна відстань
20 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
13 елементів в 11 групах (включаючи 2 елементи зі скла ED, 2 асферичні лінзи та елементи з нанокристалічним покриттям)
Кут зору
Плівкові дзеркальні фотокамери Nikon та цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: 94 °, цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату DX: 70 °
Мінімальна відстань фокусування
0,2 м від фокальної площини
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
77 мм (P = 0,75 мм)
Вага
Прибл. 355 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-77 діаметром 77 мм, задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-72, м'який чохол для об'єктива CL-1015