Nikon Z 24-50mm f4-6.3 JMA712DA

Код товару: С000010573
Фото: Nikon Z 24-50mm f4-6.3 JMA712DA

Нема в наявності

Ціна: 7 743 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Повнокадровий зум-об'єктив компактних розмірів
           
 
NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 - надкомпактний зум-об'єктив, що забезпечує різкі знімки, наповнені деталями та кольорами. Знайдіть нові можливості для самовираження завдяки цьому портативному та універсальному об'єктиву. Ви можете створювати чудові кадри та відеоролики у приміщеннях та на природі.
 
Досліджуйте власні можливості
Компактний розмір цього об'єктива NIKKOR Z змусить вас задуматися про те, що ви знаєте про повнокадрові зум-об'єктиви. Будучи найменшим та найлегшим повнокадровим зум-об'єктивом¹, NIKKOR Z 24–50 мм вигідно виділяється серед громіздких та важких моделей. Компактний і різкий, він готовий сфотографувати життя так, як його бачите ви. Де б ви не були.
 
Легко взяти із собою
З об'єктивом NIKKOR Z ви нічого не пропустите. Його зручно носити з собою, а безкнопковий паркувальний механізм об'єктива працює швидко та просто. Для прибирання або висування об'єктива достатньо повороту кільця масштабування.
 
Багатство можливостей
Великі краєвиди та деталі інтер'єрів. Портрети, що притягують, і репортажна вулична зйомка. За допомогою цього універсального зум-об'єктива можна сфотографувати практично все. Беріть його із собою практично скрізь - він компактний і тихий.
 
Чудова якість зображення
Завдяки вражаючій здатності байонета Z збирати світло, фотографії та відеоролики виходять дуже різкими та рівномірно освітленими по всьому кадру. Удосконалені технології об'єктивів Nikon зводять до мінімуму спотворення на краях кадру, які можуть виникнути під час зйомки на широких кутах, щоб досягти виключно чітких результатів.
 
НА ВАШІ ЗНІМКИ ЗВЕРНІТЬ УВАГУ
Цей об'єктив компактний, але дозволяє знімати чудові кадри. Він підтримує деякі з найпопулярніших фокусних відстаней, забезпечуючи неймовірну деталізацію та видатну різкість по всьому кадру.
 
СТВОРЮЙТЕ ВІЗУАЛЬНІ ІСТОРІЇ
24 мм, 35 ​​мм або 50 мм — опинитесь ближче до об'єкта зйомки. Мінімальна відстань фокусування 0,35 м у всьому діапазоні масштабування забезпечує повний контроль кадру: від великих планів до фокусу на нескінченності.
 
ПОВІН ЖИТТЯ
Лінза зі скла ED та асферичні елементи об'єктива забезпечують мінімальний рівень спотворень. Ви отримуєте різкі зображення з яскравими кольорами та глибоким контрастом, навіть під час зйомки у ширококутному положенні.
 
Відмінне рішення для відео
Об'єктив NIKKOR Z 24-50 мм з його широким кутом зору чудово охопить всі об'єкти в кадрі. При використанні об'єктиву з повнокадровою фотокамерою Nikon Z відеоролики роздільною здатністю 4K виходять різкими та чіткими навіть під час зйомки на ходу. При регулюванні фокусу для досягнення більш професійних результатів пригнічується дихання фокуса.
 
Тиха АФ
Завдяки додатковому світлу, що збирається байонетом Z, і практично безшумному кроковому мотору, забезпечується швидке, безшумне та точне фокусування. При зйомці портретів АФ з очима буде фокусуватися на потрібному об'єкті.
 
Повний контроль
Кільце керування, що настроюється, забезпечує швидкий і безшумний доступ до основних налаштувань фотокамери. Використовуйте його для керування діафрагмою (ідеально для поступового виведення об'єктів із затемнення та навпаки під час відеозйомки), корекції експозиції або регулювання ISO.

Nikon Z 24-50mm f4-6.3 JMA712DA - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Pentax. Якщо з'явилися при підборі Nikon Z 24-50mm f4-6.3 JMA712DA Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Краматорську максимально швидко.

Фокусна відстань
24–50 мм
Максимальна діафрагма
f/4–6,3
Мінімальна діафрагма
f/22–36
Крок зміни діафрагми
Положення зуму 24 мм: від f/4 до 22, положення зуму 50 мм: від f/6,3 до 36
Фокусування
Автоматична, ручна
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
11 елементів у 10 групах (включаючи 2 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED) та 3 асферичні елементи)
Число пелюсток діафрагми
7
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
Формат FX: від 84 ° до 47 °; формат DX: від 61 ° до 31 ° 30 '
Покриття при мінімальній дистанції фокусування
0,35 м від фокальної площини у всіх положеннях зуму
Максимальне збільшення
0,17x (положення зуму 50 мм)
Діаметр та крок різьблення для фільтра
52 мм (P = 0,75 мм)
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
Прибл. 73,5 мм (макс. діаметр) x 51 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери при втягнутому об'єктиві)
Вага
Прибл. 195 г
Багнет
Байонет Z від Nikon
Комплект поставки
Передня кришка об'єктива LC-52B,
задня захисна кришка об'єктива LF-N1