Nikon Z 50mm f1.4 JMA004DA

Код товару: С000012591
Фото: Nikon Z 50mm f1.4 JMA004DA

Очікується

Ціна: 27 039 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Найновіший об’єктив із байонетом Z - NIKKOR Z 50mm f/1.4, який нарешті переносить найстарішу конфігурацію об’єктива для фотографії у бездзеркальну систему. 50mm f/1.4 є стандартним носієм швидкості, досконалості та доступності фіксованих об’єктивів протягом багатьох поколінь, і Nikon прагне забезпечити таку ж високоякісну недорогу універсальність у своїй бездзеркальній системі серії Z.

50-міліметрове стандартне поле огляду користується популярністю через наближення до людського ока та сприяє зйомці широкого діапазону фотографій, включаючи портрети, пейзажі, вуличну фотографію, моментальні знімки та крупні плани. Широка максимальна діафрагма також відкриває можливості для зйомки в умовах слабкого освітлення, а також створює чудове розділення об’єктів, а в NIKKOR Z – чудове боке з плавними м’якими колами. Мінімальна близька фокусна відстань 0,37 метра також сприяє зйомці близьких моментів з об’єктами та людьми.

Зберігаючи класичну конфігурацію, об’єктив має кілька особливостей, які покращують відеоможливості камер Z-серії. Легкий, вагою 420 гр об’єктив демонструє мінімальне зміщення центру ваги, що робить його ідеальним для використання на підвісі. Мультифокусний двигун STM забезпечує швидке автофокусування з пригніченим диханням фокуса, а лінійне ручне фокусування підтримується сумісними камерами серії Z.

 

Цей об’єктив підходить для будь-якої камери серії Z, включно з камерами з датчиками APS-C, де він має еквівалентне поле зору 75 мм. Разом із попереднім випуском об’єктива 35 мм f/1.4 Nikon продовжує свою серію доступних високоякісних об’єктивів із фіксованою фокусною відстанню.

 

Велика діафрагма f/1,4, яка може пом’якшити фон, ізолювати об’єкти, прорізати слабке освітлення та заморозити швидкий рух. Якість зображення, яка покращує кожну фотографію та відео. І все це в зручному світлосильному об’єктиві з фіксованою фокусною відстанню, розробленому для будь-якої камери серії Z.

 

  

Поєднання великого байонета Z від Nikon і об’єктива з діафрагмою f/1,4 відкриває захоплюючі можливості для зйомки в умовах слабкого освітлення. Використовуйте довшу витримку та нижчу чутливість ISO, мінімізуючи шум і розмиття під час руху.

 

Герметична конструкція для захисту від пошкоджень, спричинених пилом і краплями води, дозволяє використовувати об'єктив Nikon Z 50mm f1.4у складних погодних умовах.

 

Ключові технології:

 

Асферична лінза

 

Лінза з вигнутою несферичною поверхнею. Використовується для зменшення аберацій і забезпечення більш компактного розміру об’єктива. Асферичні лінзи мінімізують кому та інші типи аберацій об’єктива, навіть якщо використовуються з найширшою діафрагмою. Вони особливо корисні для виправлення спотворень у ширококутних об’єктивах і допомагають створити більш легкий і компактний дизайн за рахунок зменшення кількості необхідних стандартних (сферичних) елементів. Асферичні лінзові елементи виправляють ці спотворення шляхом постійної зміни показника заломлення від центру лінзи.

 

Електромагнітний мембранний механізм

 

Електромагнітний механізм діафрагми в оправі об’єктива забезпечує високоточне електронне керування діафрагмою або діафрагмою під час використання автоматичної експозиції під час безперервної зйомки.

 

Внутрішнє фокусування

 

Об’єктив NIKKOR, у якому під час фокусування зміщується лише внутрішня група лінз. Таким чином, IF NIKKORS не змінюються в розмірі під час роботи автофокусування, що дає змогу створювати компактні, легкі об’єктиви з меншою дистанцією фокусування. Ці об’єктиви позначатимуться абревіатурою IF на оправі об’єктива.

 

Кроковий двигун

 

В об’єктивах NIKKOR Z використовується кроковий двигун для швидкого, точного, плавного й тихого автофокусування зі зменшеним коливанням. Ця тиха система приводу робить об’єктиви ідеальними для використання під час зйомки відео.

 

Мультифокусна система

 

У 1967 році компанія Nikon розробила першу в світі систему фокусування, яка ефективно пригнічувала аберації шляхом переміщення кількох груп лінз (система корекції близької відстані). Мультифокусувальна система — це еволюція тієї системи автофокусування, за допомогою якої положення кількох груп фокусування дуже точно контролюються, кожна за допомогою власного блоку фокусування, і всі вони працюють разом. Ця система ефективно пригнічує різні типи аберацій, навіть у сценах, знятих на близькій відстані, де аберації, як правило, більш імовірні. Це забезпечує чудову ефективність формування зображення при максимальній діафрагмі, незалежно від фокусної відстані чи відстані зйомки. Це також сприяє швидшому АФ. Багатофокусна система ефективна навіть зі світлосиловими об’єктивами.

 

Nikon Z 50mm f1.4 JMA004DA - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив з хорошими знижками. Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Nikon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Nikon Z 50mm f1.4 JMA004DA Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари можна забрати в Хмельницькому у мінімальні терміни.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)50
Светосила, f/1,4
Конструкция (элементов/групп)10/7
Минимальная диафрагма16
Минимальная дистанция фокусировки0,37
Диаметр под светофильтр (мм)62
Фокусировкаавтофокус
Тип блендыфігурна (входить до комплекту постачання)
Размеры (диаметр х длина, мм)74,5 мм х 86,5 мм
Стабилизация изображения-
Физические характеристики
Вес420 г