Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro JMA603DA

Код товару: С000010643
Фото: Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro  JMA603DA

У наявності

Ціна: 25 544 23 879 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлосильний об'єктив  Nikon Z MC 50mm Micro f/2,8
 
Приголомшливі крупні плани, портрети та вуличні знімки. Цей легкий і компактний об'єктив Micro серії Z з фокусною відстанню 50 мм здатний передати красу навіть звичайнісіньких речей. З його допомогою можна робити макрознімки з дрібними об'єктами та деталями у натуральну величину (1:1), а також використовувати його для повсякденного фотографування.
 
- макрооб'єктив 50 мм
- діафрагма f/2,8
- фторвмісне покриття
- Співвідношення 1:1
- компактний
 
    
 
 
Ніщо не залишиться за кадром
 
NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 дозволяє отримувати різкі кадри, навіть якщо об'єкт знаходиться за кілька сентиметрів від передньої лінзи! Використовуйте його для макрозйомки в натуральну величину (1:1) та відчуйте чудову передачу деталей. Завдяки фокусній відстані 50 мм можна створювати портретні та вуличні знімки з природною перспективою.
 
 
Довіртеся цікавості
 
Зробіть крок назад, щоб розширити кут зору. Наблизьтеся, щоб передати всі деталі. Чудові характеристики, округлена 9-пелюсткова діафрагма та світлосила f/2,8 допоможуть сфокусуватися на об'єкті, виділивши його на плавно розмитому фоні.
 
 
Різкі знімки крупним планом
 
Візерунки та текстури Фігури, форми та кольори Завдяки мінімальній відстані фокусування 0,16 м ви зможете робити різкі фотографії, навіть якщо передня лінза об'єктива знаходиться на відстані близько 5 см від об'єкта!
 
 
Свіжий погляд
 
Завдяки компактному корпусу та малій вазі цей об'єктив можна завжди взяти з собою, а також легко зробити кадри з різних ракурсів.
 
 
Точне, зручне керування
 
Об'єктив підходить і для фотографій, і для відео. Ви можете налаштовувати діафрагму, ISO та інші параметри за допомогою безшумного кільця керування та миттєво перемикатися між ручним та автоматичним фокусуванням. Майже безшумне фокусування не порушить процес зйомки.
 
 
Воістину універсальний
 
NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 дозволяє знімати об'єкти як у натуральну величину, так і на відстані, отримуючи ідеальний результат у будь-яких умовах. Цей легкий та компактний об'єктив чудово поєднується з повнокадровими фотокамерами та фотокамерами формату DX серії Z.
 
50 мм, повний кадр. 
 
Класичний кут огляду 50 мм при використанні з повнокадровими бездзеркальними фотокамерами серії Z. Цей об'єктив підходить для будь-яких знімків: від пейзажів до великих планів у food-зйомці.
 
 
75 мм у режимі кадрування DX
 
Кут огляду 75 мм при використанні з бездзеркальними фотокамерами формату DX серії Z. Цей об'єктив чудово підходить для портретів та великих планів невеликих об'єктів при макрозйомці.
 
 
Просто
 
Маркування на корпусі об'єктива, що показує коефіцієнт збільшення - 1: 1,4, 1: 2 або 1: 1 (знімок у натуральну величину), - полегшує макрозйомку.
 
 
Швидко
 
Фотографуєте мініатюри? Перевівши перемикач АФ в положення "макро", ви зможете швидше фокусуватися на об'єктах, що знаходяться на відстані 0,16-0,30 м.
 
 
Захист
 
Фторовмісне покриття від компанії Nikon забезпечує захист передньої лінзи об'єктива, а також легкість очищення. Це ідеальний варіант для зйомки на вулиці.
 
 
 
 
 

Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro JMA603DA - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний каталог abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за низькою ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sigma. Виникли при виборі Nikon Z MC 50mm f/2.8 Macro JMA603DA Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Кременчуці в швидкі терміни.

Тип об'єктиву
Макрооб'єктив
Модель
Z MC 50mm f/2.8 Macro
Діаметр фільтра, мм
46
Фокусна відстань
50
Кути огляду
Формат DX: 31 ° 30 ', Формат FX: 47 °
Габарити
74,5x66 мм
Матеріал
Метал, Пластик
Матеріал корпусу
Пластик
Конструкція
10 елементів у 7 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,16
Мінімальна діафрагма
f/22
Кількість пелюсток діафрагми
9
Вага
260 г
Кріплення об'єктиву (байонет)
Nikon Z
Стабілізація зображення
Ні
Максимальна діафрагма
f/2.8
Макрозйомка
Є
Пило-, вологозахист
Ні
Комплект поставки
бленда, Задня кришка об'єктива, передня кришка об'єктива, Чохол
Привід автофокусування
STM