Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA

Код товару: С000011067
Фото: Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA

У наявності

Ціна: 38 856 37 413 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Розкрийте приховані світи і захоплюючі деталі з макрооб'єктивом NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S від Nikon. Цей макрооб'єктив S-line забезпечує універсальну фокусну відстань 105 мм, малу робочу відстань і коефіцієнт відтворення 1:1. Він заповнює кадр від краю до краю з вишуканим кольором. Знімаєте ви весільні деталі, прикраси, їжу, квіти, продукти, природу, дику природу або портрети, цей професійний об'єктив перетворить ваше бачення в незвичайне.
 
      
 
Єдиний асферичний елемент об'єктиву зводить до мінімуму кому, спотворення і інші типи аберацій об'єктиву при використанні налаштувань широкої діафрагми. Крім того, фторомістке покриття запобігає прилипанню бруду, води і плям до поверхні лінзи.
 
  • Телеоб'єктив з фіксованою фокусною відстанню, призначений для камер Nikon з байонетом Z формату FX, також може використовуватися з моделями DX, де він забезпечує еквівалентну фокусна відстань 157,5 мм.
  • Ідеально підходить для макрозйомки і портретної зйомки, цей об'єктив пропонує максимальне збільшення 1:1 в натуральну величину і мінімальну відстань фокусування 11,4 дюйма, що дозволяє працювати з об'єктами крупним планом.
  • Яскрава максимальна діафрагма f/2,8 підходить для роботи в різних умовах освітлення, а також пропонує покращений контроль глибини різкості для виділення об'єктів і використання методів вибіркового фокусування.
  • Інтегрована інформаційна панель об'єктиву OLED дозволяє швидко перевірити настройки діафрагми, фокусну відстань і глибину різкості прямо на об'єктиві як в яскравих, так і в темних ситуаціях.
  • Двомоторна мультіфокусна система STM з ручною корекцією фокусування для швидкого і чуйного автофокусування. Система мультифокусу також зменшує хроматичні аберації і кольорову окантовку, характерні для макрооб'єктивів.
  • Електромагнітна діафрагма в корпусі об'єктиву забезпечує високоточне управління пелюстками діафрагми при використанні автоматичної експозиції під час безперервної зйомки.
  • Закруглена дев`ятипелюсткова діафрагма створює красиве художнє розмиття фону і ефект боке.
  • Стабілізація зображення VR (зменшення вібрації) зводить до мінімуму появу тремтіння камери на 4,5 ступенів, що дозволяє знімати з рук в складних умовах освітлення.
  • Настроюване кільце управління для зміни діафрагми, компенсації експозиції та ISO.
  • Кнопка L-Fn для настройки і перемикач-обмежувач від 11,4 до 19,7 дюйма/від 0,29 до 0,5 м для фокусування з близької відстані.
  • Нанокристалічні покриття усувають внутрішні відображення лінз і ефективно зменшують двоїння зображення і відблиски, викликані світлом, що потрапляє в лінзу по діагоналі.
  • Антивідблискуюче покриття ARNEO, що використовується в поєднанні з нанокристалічним покриттям, додатково знижує ефекти двоїння і відблисків, викликані падаючим світлом, що потрапляє в лінзу вертикально. Це корисно для сцен із підсвічуванням, так як це дозволяє отримувати виключно чіткі зображення, навіть коли джерело світла розташоване в кадрі.
  • Три елементи з наднизькою дисперсією значно зменшують кольорову окантовку і хроматичні аберації, забезпечуючи більшу чіткість і точність передачі кольору.
  • Асферичний елемент об'єктиву зводить до мінімуму кому, спотворення і інші типи аберацій об'єктиву при використанні налаштувань широкої діафрагми.
  • Фторомістке покриття запобігає прилипання бруду, води і плям до поверхні лінзи.
  • Легка конструкція для зручного перенесення.

 

 

Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб легко підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Nikon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S Macro JMA602DA Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Черкасах без затримок.

Фокусна відстань
105 мм
Максимальна діафрагма
f/2,8
Мінімальна діафрагма
f/32
Крок зміни діафрагми
При фокусуванні на бескінченності: f/2,8-32; на відстані фокусування 0,29 м: f/4,5−51
Фокусування
Автоматична, ручна
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
16 елементів в 11 групах [включаючи 3 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 1 асферичний елемент, елементи з покриттями Nano Crystal Coat та ARNEO, а також передній елемент з покриттям фтору]
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
Формат FX: 23 ° 10 '; формат DX: 15 ° 20 '
Покриття при мінімальній дистанції фокусування
0,29 м від фокальної площини
Максимальне збільшення
1:1
Діаметр та крок різьблення для фільтра
62 мм (P = 0,75 мм)
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
Прибл. 85 мм (макс. діаметр) x 140 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива до краю об'єктива)
Вага
Прибл. 630 г
Байонет
Z від Nikon
Комплект поставки
Передня захисна кришка LC-62B, кришка об'єктива LF-N1 (задня захисна кришка), бленда об'єктиву HB-99, чохол для об'єктиву CL-C2