Nikon Z 70-200mm f/2.8 VR S JMA709DA

Код товару: С000009940
Фото: Nikon Z 70-200mm f/2.8 VR S JMA709DA

У наявності

Ціна: 83 223 79 998 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний зум-телеоб'єктив f/2,8 середнього діапазону
 
Будьте завжди готові. Цей світлосильний повнокадровий об'єктив для бездзеркальних фотокамер з діапазоном фокусних відстаней 70–200 мм, покращеною оптикою та надійною герметизацією підходить для будь-яких умов зйомки. Незалежно від того, чи ви знімаєте спортивні змагання, заходи чи репортажі, виключно компактна конструкція дозволяє вам забути про відстані.

 
До завдання готовий
 
Знімайте фотографії або відео. Об'єктив NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S готовий до будь-яких завдань. Фокусування виконується швидко, плавно і майже безшумно, і кожна деталь сюжету відтворюється з приголомшливою точністю. Ви можете керувати параметрами зйомки прямо на об'єктиві, а його конструкція є достатньо міцною, щоб витримувати щоденну експлуатацію в професійних цілях.
 
Чудове боці
 
Широкий байонет Z, постійна світлосила f/2,8 та округлений отвір 9-пелюсткової діафрагми дають відмінний результат при будь-якому освітленні. Цей зум-телеоб'єктив забезпечує плавний природний ефект боці до краю кадру.
 
Небувала різкість
 
Цей об'єктив відрізняється видатною різкістю по всьому кадру навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою або на близьких відстанях. Мінімальна відстань фокусування складає всього 0,5 м у ширококутному положенні та 1 м у положенні телефото.
 
Бликам - ні
 
Покриття ARNEO та нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat запобігають двоїнню зображення та відблиску. Лінзи зі скла ED та SR від Nikon протидіють хроматичній аберації, скло SR коригує важко контрольоване синє світло. Ви отримуєте більш чіткі зображення та кращий контраст.
 
Готовий до відеозйомки
 
Якщо обставини вимагають відеозйомки, зображення можна плавно і точно керувати безпосередньо з об'єктива. Інформаційна панель об'єктива має шкалу глибини різко зображуваного простору, так що ви можете легко визначити мінімальну і максимальну відстань за будь-якої діафрагми. "Дихання фокусу" практично відсутнє, стабільне керування діафрагмою допомагає змінювати експозицію протягом епізоду.
 
Витримає все
 
Цей об'єктив надійно герметизований та підходить для щоденного професійного використання у найскладніших умовах експлуатації. Покриття, що містить фтор, захищає об'єктив від води, пилу і бруду без втрати якості зображення.
 
Зручність
 
Для кілець зумування та фокусування підібрано комфортний крутний момент. Безшумне кільце керування можна використовувати для керування діафрагмою, ISO або корекцією експозиції.
 
Гнучка настройка
 
Блокування АФ, замір експозиції, брекетинг та багато іншого. Ви можете призначити кнопкам "Fn" на об'єктиві загалом 21 різну функцію.
 
Фокусування
 
За допомогою інформаційного екрана ОСІД (OLED) можна швидко перевіряти діафрагму, відстань фокусування, точну фокусну відстань, ISO та глибину простору, що різко зображається прямо на об'єктиві.

Nikon Z 70-200mm f/2.8 VR S JMA709DA - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Об'єктиви Nikon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Nikon Z 70-200mm f/2.8 VR S JMA709DA Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари заберіть в Львові найшвидше.

Фокусна відстань

70-200 мм

Максимальна діафрагма

f/2,8

Мінімальна діафрагма

f/22

Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)

21 елемент у 18 групах (включаючи 6 елементів зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 2 асферичні елементи, 1 флюоритовий елемент, 1 елемент SR, елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat і покриттям ARNEO, а також передній елемент з покриттям фтору)

Число пелюсток діафрагми

9 (округлення отвір діафрагми)

Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)

Формат FX: 34° 20'-12° 20', формат DX: 22° 50'-8°

Покриття при мінімальній дистанції фокусування

Положення зуму 70 мм: 0,5 м, положення зуму 85 мм: 0,63 м, положення зуму 105 мм: 0,68 м, положення зуму 135 мм: 0,8 м, положення зуму 200 мм: 1,0 м ( вимірюється від фокальної площини)

Діаметр та крок різьблення для фільтра

77 мм (P = 0,75 мм)

Максимальний діаметр/довжина об'єктива

Прибл. 89 мм (макс. діаметр) x 220 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)

Вага

Прибл. 1440 г (з кільцем для штатива), прибл. 1360 г (без кільця для штатива)