Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA139DA)

Код товару: С000004623
Фото: Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA139DA)

Нема в наявності

Ціна: 29 199 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Світлосильний об'єктив формату FX з фіксованою фокусною відстанню 24 мм. Завдяки максимальній діафрагмі f/1,8 цей світлосильний надширококутний об'єктив дозволяє легко знімати динамічні сюжети і створювати зображення з ефектом повної присутності.
Універсальна модель AF-S NIKKOR 24mm f/1.8G ED чудово підходить для зйомки мальовничих ландшафтів, величних будівель, деталізованих міських пейзажів та просторих інтер'єрів.
Використовуючи світлосильний об'єктив з діафрагмою f/1,8, можна легко отримати кадри з малою глибиною простору, що різко зображується, і м'якою розмитістю заднього плану. Він дозволяє знімати різкі зображення навіть за умов недостатнього освітлення. Невелика мінімальна відстань фокусування (всього 0,23 м) відкриває додаткові можливості для зйомки. А завдяки легкому компактному корпусу цю модель зручно брати із собою у поїздки.
 
Світлосильний об'єктив із фіксованою фокусною відстанню 24 мм:  надширококутний об'єктив формату FX із фокусною відстанню 24 мм (36 мм при використанні із дзеркальною фотокамерою Nikon формату DX). Відмінно підходить для зйомки ландшафтів, архітектурних споруд, інтер'єрів та міських пейзажів, а також створення відеороликів.
 
Висока світлосила f/1,8:  забезпечує створення чітких зображень з малою глибиною простору, що різко зображується, і м'якою розмитістю заднього плану. Скористайтеся додатковими можливостями зйомки з більш короткою витримкою та отримуйте незмінно чіткі знімки навіть за умов недостатнього освітлення. Крім того, зображення у видошукачі завжди буде яскравим і добре помітним.
 
Невеликий легкий корпус:  завдяки надкомпактній конструкції цей об'єктив зручно носити із собою, тому він стане чудовим супутником у поїздках.
 
Зображення з високою роздільною здатністю:  об'єктив чудово підходить для цифрових дзеркальних фотокамер з високою роздільною здатністю, забезпечуючи високу чіткість та контраст по всьому кадру. Завдяки особливій оптичній конструкції об'єктива ваші фотографії та відеоролики відрізнятимуться яскравістю та насиченістю кольорів.
 
Чудові оптичні характеристики:  два елементи з наднизьким розсіюванням (зі скла ED) та дві асферичні лінзи дозволяють створювати чудові чіткі зображення. Спотворення у цій моделі усуваються з високою точністю — більшість форм аберації та спотворень кольору ефективно зведено до мінімуму.
 
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat:  підвищує чіткість зображення навіть при освітленні ззаду, усуваючи відблиски та ефект двоїння.
 
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM):  гарантує тихе та точне автофокусування.
 
Мінімальна відстань фокусування:  0,23 м. Знімки можна робити з близької відстані, заповнюючи зображенням об'єкта весь кадр.
 
У комплекті поставки:  байонетна бленда та м'який чохол для об'єктива.
 
 
 

Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA139DA) - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Fujifilm. Виникли при замовленні Nikon 24mm f/1.8G ED AF-S Nikkor (JAA139DA) Запитайте нашого менеджера. Фототовари можна отримати в Україні максимально швидко.

Фокусна відстань
24 мм
Максимальна діафрагма
f/1,8
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
12 елементів у 9 групах (включаючи 2 елементи зі скла ED, 2 асферичні лінзи та елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat)
Кут зору
Плівкові дзеркальні фотокамери Nikon та цифрові дзеркальні фотокамери Nikon формату FX: 84 °. Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon DX: 61°.
Мінімальна відстань фокусування
0,23 м від фокальної площини
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,20
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Установчий розмір фільтра
72 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 77,5 × 83,0 мм
Вага
Прибл. 355 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-72 діаметром 72 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-4, байонетна бленда HB-76, чохол для об'єктива CL-1015