Savage Infinity Vinylмatte Black 1,52x2,13м (V20-0507)

Код товару: С000004911
Фото: Savage Infinity Vinylмatte Black 1,52x2,13м (V20-0507)

Нема в наявності

Ціна: 2 920 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   Savage Infinity Vinyl – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.
   Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.
   Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinylмatte Black 1,52x2,13м (V20-0507) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фони або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фон за економною ціною? Щоб точно підібрати Фон, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Savage і перед вами з'явиться все Фони Savage. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Falcon. Виникли при підборі Savage Infinity Vinylмatte Black 1,52x2,13м (V20-0507) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлений товар можна отримати Полтаві у стислі строки.