Savage Widetone Canary 1,36x11м (38-1253)

Код товару: С000008748
Фото: Savage Widetone Canary 1,36x11м (38-1253)

У наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Widetone  - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії  Savage Widetone  мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії  Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Canary 1,36x11м (38-1253) - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Фони та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фон вигідно? Щоб легко було підібрати Фон, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Savage І Ви побачите перелік з Фони Savage. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися під час замовлення Savage Widetone Canary 1,36x11м (38-1253) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення заберіть у Білій Церкві своєчасно.

Виробник
Savage
Тип фону
паперовий
Колір фону Canary (№38)
Розмір
1,36x11м