Savage Widetone Deep Yellow 2,72x11м (71-12)

Код товару: С000008794
Фото: Savage Widetone Deep Yellow 2,72x11м (71-12)

У наявності

Ціна: 3 000 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

          
 
Savage Widetone - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії Savage Widetone мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.
 

Savage Widetone Deep Yellow 2,72x11м (71-12) - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фони фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Фон за бюджетною ціною? Щоб максимально просто підібрати Фон, Скористайтеся навігацією. Введіть: Savage і перед вами будуть Фони Savage. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Savage. Виникли при виборі Savage Widetone Deep Yellow 2,72x11м (71-12) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари отримаєте Дніпрі максимально швидко.