Nikon Z NIKKOR 35mm f1.8 S (JMA102DA)

Код товару: С000008667
Фото: Nikon Z NIKKOR 35mm f1.8 S (JMA102DA)

Нема в наявності

Ціна: 33 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Nikon NIKKOR Z 35мм f/1.8. РОЗГЛЯДІТЬ КРАСУ

 

Класична перспектива. Неймовірна глибина простору, що різко зображається. Цей повнокадровий об'єктив NIKKOR Z 35mm f/1.8 S дозволяє створювати чудові, витончені знімки. Його визначні оптичні характеристики забезпечують якість зображення вище, ніж навіть у моделей f/1,4 з постійною фокусною відстанню. За будь-якого освітлення та за будь-яких обставин.

 

Дух вулиць

 

Знайдіть красу. Розкажіть про неї. З універсальним об'єктивом із фокусною відстанню 35 мм ви можете розповісти більше. Захопіть усю сцену, зберігши відчуття присутності. Або підійдіть ближче, щоб показати емоції крупним планом.

 

Широкий погляд

 

Ультраширокий байонет Nikon серії Z дозволяє об'єктиву NIKKOR Z захоплювати більше світла на всіх ділянках кадру. Завдяки цій і малій відстані між байонетом і матрицею зниження периферійної освітленості стає набагато менш вираженим. Це дозволяє досягти чудової деталізації по всьому полю кадру.

 

Не пропустіть жодної деталі

 

Завдяки чудовій роздільній здатності цього об'єктива кожна деталь сюжету відтворюється бездоганно. Покажіть більше деталей і передайте справжні кольори по всьому полю кадру навіть при зйомці з максимально відкритою діафрагмою.

 

Різче

 

Об'єктив зводить до мінімуму сагітальне коматичне засвітлення: точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, виглядають максимально реалістично. Вони будуть круглими та чіткими навіть по краях зображення.

 

Яскравіше

 

Два елементи зі скла ED і три асферичні лінзи дозволяють створювати чудові чіткі зображення з насиченими кольорами та чудовим контрастом. Об'єктив не зменшує освітленість на периферії, тому весь кадр виходить яскравим.

 

Більше деталей

 

Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat від Nikon усуває відблиски та ефект двоїння зображення, забезпечуючи чіткість навіть при контровому освітленні або наявності кількох джерел прямого світла у кадрі.

 

Терпіння і швидкість - ось секрет найкращих кадрів

 

У вас достатньо терпіння, щоби дочекатися найкращого моменту. А система мультифокусування Nikon та кілька приводів АФ забезпечують достатню швидкість зйомки, щоб упіймати його. Яким би швидкоплинним він не був.

 

Плавно, безшумно та точно

 

Плавне та безшумне автофокусування робить цей об'єктив ідеальним вибором для зйомки та запису відеороликів. Електромагнітний механізм діафрагми об'єктива забезпечує точність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.

 

Бездоганна чіткість

 

Швидка передача великих обсягів даних між об'єктивом та фотокамерою забезпечує ефективну корекцію спотворень та неймовірну різкість по всьому кадру. Лінзи, що плавають, сприяють точності фокусування навіть на близькій відстані.

 

За будь-якого освітлення

 

Цей об'єктив використовує вбудовану систему пригнічення вібрацій фотокамери, що дозволяє знімати з витримками на п'ять сходинок довше, ніж ². Ви зможете знімати чіткі фото в сутінках і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.

 

Повний контроль

 

Широке кільце управління має рифлене покриття, тому користуватися ним зручно та просто. При зйомці в режимі АФ кільцю керування можна також призначити налаштування ISO або корекцію експозиції. Якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Зсув фокусу відповідає швидкості повороту кільця. Це дозволяє дуже точно фокусуватися і полегшує зйомку великих планів.

 

Чарівне відчуття глибини

 

М'який, ніжний бок. Вражаюча різкість. З тонкою передачею тіней та високою деталізацією освітлених ділянок фотокамера Nikon серії Z допомагає створювати зображення, що вражають ефектом об'єму. Під час зйомки фото та відео.

 

Витончене боке

 

Завдяки світлосилі f/1,8 та дев'ятипелюстковій діафрагмі із округленим отвором створюється ніжне та природне боці. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок. Розмиття фону виходить м'яким та красивим навіть при невеликому зменшенні діафрагми.

 

Артистизм на будь-якій відстані

 

Система мультифокусування об'єктива забезпечує різкість точки фокусування навіть під час зйомки зблизька. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок.

 

Кінематографічна якість

 

Знімайте красиві повнокадрові відео з роздільною здатністю 4K і малою глибиною простору, що різко зображується. Цей об'єктив допоможе сфокусувати увагу на виразних жестах і поглядах, що говорять. І доповнити їх декораціями.

 

Тихо! Триває зйомка!

 

Майже безшумний кроковий двигун не порушить тиші напруженого емоційного моменту. Кільце управління повертається безшумно. Ви зможете легко змінювати фокусування, домагаючись потрібного ефекту та не відволікаючи виконавців під час важливих сцен.

 

Затримайте подих

 

"Дихання фокусу" практично відсутнє - виразна композиція не буде зіпсована. Легке, стабільне керування діафрагмою допомагає змінювати експозицію протягом епізоду.

 

На будь-якій вулиці. В будь-яку погоду.

 

Ваша фотокамера Nikon серії Z і цей компактний об'єктив створені для зйомки на вулицях. Усі рухомі частини об'єктива захищені від пилу та крапель води. Покриття, що містить фтор, надійно захищає об'єктив від води, пилу і бруду без втрати якості зображення.

 

Приладдя в комплекті:

 

- Чохол для об'єктива CL-C1

- Бленда HB-89

- Кришка об'єктиву LC-62B

- Задня захисна кришка LF-N1

Nikon Z NIKKOR 35mm f1.8 S (JMA102DA) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. З'явилися при виборі Nikon Z NIKKOR 35mm f1.8 S (JMA102DA) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототовари можна отримати в Луцьку у стислі строки.

Фокусна відстань

35 мм

Максимальна діафрагма

f/1,8

Мінімальна діафрагма

f/16

Фокусування

Заднє фокусування

Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)

11 елементів у 9 групах (включаючи 2 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 3 асферичні елементи, а також елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat)

Число пелюсток діафрагми

9 (округлення отвір діафрагми)

Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)

Формат FX: 63 °; формат DX: 44 °

Покриття при мінімальній дистанції фокусування

0,25 м

Діаметр та крок різьблення для фільтра

62 мм (P = 0,75 мм)

Максимальний діаметр/довжина об'єктива

Прибл. 73 мм (макс. діаметр) х 86 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери)

Вага

Прибл. 370 г

Байонет

Байонет Z від Nikon

Комплект поставки

Передня захисна кришка об'єктива LC-62B діаметром 62 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-N1, байонетна бленда HB-89, чохол для об'єктива CL-C1