Savage Infinity Vinyl Pure White 1,52x2,13м (V01-0507)

Код товару: С000008807
Фото: Savage Infinity Vinyl Pure White 1,52x2,13м (V01-0507)

У наявності

Ціна: 2 920 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Savage Infinity Vinyl – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinyl Pure White 1,52x2,13м (V01-0507) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Фони або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto. З каталогу підберіть Фон З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Фон, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Savage і Ви побачите, які доступні для замовлення Фони Savage. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу випускають відомі фірми, наприклад Falcon. Якщо виникли під час підбору Savage Infinity Vinyl Pure White 1,52x2,13м (V01-0507) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари отримаєте Україні без затримок.