Savage Widetone Ruby 1,36x11м (67-1253)

Код товару: С000008760
Фото: Savage Widetone Ruby 1,36x11м (67-1253)

У наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Widetone  - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії  Savage Widetone  мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії  Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Ruby 1,36x11м (67-1253) - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фони та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Фон на кращих умовах. Щоб простіше було підібрати Фон, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Savage і Вам будуть показані всі Фони Savage. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися при покупці Savage Widetone Ruby 1,36x11м (67-1253) Питання можна уточнити у наших фахівців. Надсилання проводиться в Тернополі в швидкі терміни.

Виробник
Savage
Тип фону
паперовий
Колір фону Ruby (№67)
Розмір
1,36x11м