Nikon Z NIKKOR 14-30mm f4 S (JMA705DA)

Код товару: С000009208
Фото: Nikon Z NIKKOR 14-30mm f4 S (JMA705DA)

Нема в наявності

Ціна: 53 799 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

     

Надширококутний зум-об'єктив NIKKOR Z.
 
Опиниться в центрі сцени з повнокадровим надширококутним зум-об'єктивом, що дає свободу творчості. Об'єктив NIKKOR Z 14-30mm f/4 S відрізняється компактним корпусом та плоским переднім елементом. Він підтримує фільтри 82 мм і легко вміщується у невелику сумку. Робіть фотографії та відео з ефектом присутності — де б ви не опинилися.
 
 
Фото та відео з ефектом присутності
 
Наголошуйте на перспективі. Створюйте емоційні портрети. Широкий байонет Nikon Z дозволяє цьому об'єктиву захоплювати більше світла на всіх ділянках кадру. Надширококутний зум і компактна конструкція дозволяють подорожувати далі і розширювати кадр. Від людей до вуличних пейзажів — не пропустіть жодної важливої ​​деталі. 
 
 
Підтримка фільтрів
 
Це перший у світі повнокадровий надширококутний об'єктив, який підтримує встановлення фільтрів 82 мм без громіздких тримачів. Чудовий для фото. Незамінний для відео.
 
 
 
 
Бездоганна чіткість
 
Передова оптична конструкція Прискорений обмін даними між об'єктивом та фотокамерою. В результаті – виняткова різкість та мінімальне спотворення у всьому діапазоні зуму.
 
 
 
 
Краєвиди. Міські ландшафти
 
Покажіть більше. Чудове промальовування об'єктів - від вогнів великого міста до безкрайнього неба. Зірки та вуличні ліхтарі виглядають як джерела світла круглої форми.
 
 
Архітектура. Інтер'єри
 
Напрямні лінії. Сміливі кути. Знімайте без зусиль у тісних приміщеннях та на вузьких вуличках. Мінімальна відстань фокусування 0,28 м для всього діапазону масштабування дає вам повний контроль кадру: від великого плану до фокусу на нескінченності.
 
 
Створено для відео
 
З легкістю рухайтеся між яскраво освітленим і темним простором. Багатопривідне фокусування та постійна діафрагма f/4 гарантують відмінний результат при слабкому освітленні та стабільну експозицію у всьому діапазоні зуму.
 
 
 
 
Чудові фотографії. По всьому кадру, до краю
 
Завдяки винятковій здатності цього зум-об'єктива кожна деталь сюжету відтворюється бездоганно. Об'єктив не зменшує освітленість на периферії, тому весь кадр виходить яскравим. Різке та насичене зображення з чудовим контрастом по всьому кадру.
 
 
 
Реалістичність
 
Об'єктив зводить до мінімуму сагітальне коматичне засвічення: точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, виглядають максимально реалістично. Вони будуть круглими та чіткими навіть по краях зображення.
 
 
 
Виняткова кольоропередача
 
Лінза зі скла ED та асферичні елементи об'єктива забезпечують насиченість кольору та чудовий контраст.
 
 
 
Різкість. Безшумність. Точність
 
Система багатопривідного фокусування NIKKOR Z з кількома приводами АФ забезпечує миттєве та стійке фокусування на об'єктах. Плавне та безшумне автофокусування робить цей об'єктив ідеальним вибором як для фотозйомки, так і для запису відео.
 
Придушення вібрацій
 
Цей об'єктив використовує вбудовану систему придушення вібрацій фотокамери, яка дозволяє знімати з витримками на п'ять сходинок довше, ніж без ². Ви зможете знімати чіткі фото в сутінках і не побоюватися, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат. 
 
 
 
Приголомшлива точність
 
Лінзи, що плавають, сприяють точності фокусування навіть на близькій відстані. Електромагнітна діафрагма забезпечує точність експозиції під час високошвидкісної безперервної зйомки.
 
 
 
Динамічна перспектива Заворожливі відеокадри 
 
Знімайте повнокадрові відеоролики виняткової якості завдяки оптичній системі особливої ​​конструкції, яка дозволить досягти найкращих результатів від фотокамери Nikon серії Z із широким динамічним діапазоном. Використовуйте збільшення, щоб показати ключові сцени у всіх деталях.
 
 
Тихо! Триває зйомка!
 
Практично безшумний кроковий двигун забезпечує тихе автофокусування. Функція зумування працює майже беззвучно, а кільце управління не клацає при регулюванні діафрагми.
 
 
Виняткова плавність
 
Система багатопривідного фокусування цього об'єктиву робить фокусування неймовірно плавним і точним. При цьому зменшено такі небажані ефекти, як «дихання фокусу» та зсув фокусу під час зумування.
 
 
 
Повний контроль
 
Кільце управління має рифлене покриття, тому користуватися ним зручно та просто. При зйомці в режимі АФ кільцю керування також можна призначити корекцію експозиції. Якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, кільце керування можна використовувати як кільце фокусування. Зсув фокусу відповідає швидкості повороту кільця, що дозволяє точно фокусуватися.
 
  
 
Компактність, надійність, легкість
 
Механізм втягування гарантує, що цей повнокадровий надширококутний зум-об'єктив не займе багато місця в сумці з обладнанням. Усі рухомі частини об'єктива захищені від пилу та крапель води. Покриття, що містить фтор, надійно захищає об'єктив від води, пилу і бруду без втрати якості зображення.
 
 
 
 

Nikon Z NIKKOR 14-30mm f4 S (JMA705DA) - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Об'єктиви Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Canon. Виникли при підборі Nikon Z NIKKOR 14-30mm f4 S (JMA705DA) Запитайте наших професійних менеджерів. Товари заберіть в Черкасах у стислі строки.

Тип
Байонет Nikon Z
Формат
FX/35 мм
Фокусна відстань
14-30 мм
Максимальна діафрагма
f/4
Мінімальна діафрагма
f/22
Конструкція об'єктива
14 елементів у 12 групах (включаючи 4 елементи зі скла ED, 4 асферичні елементи, а також елементи з нанокристалічним покриттям Nano Crystal Coat і передній елемент з покриттям фтору)
Кут зору
Формат FX: від 114 до 72 °; формат DX: від 90 до 50 °
Шкала фокусної відстані
Градуйована в міліметрах (14, 16, 20, 24, 30)
Система фокусування
Внутрішнє фокусування
Мінімальна відстань фокусування
0,28 м від фокальної площини у всіх положеннях зуму
Число пелюсток діафрагми
7 (округлення отвір діафрагми)
Покриття
Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat, фторовмісне покриття
Установчий розмір фільтра
82 мм (P = 0,75 мм)
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
Прибл. 89 мм (макс. діаметр) x 85 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива фотокамери при втягнутому об'єктиві)
Вага
Прибл. 485 г
Автофокусування
Так
Внутрішнє фокусування
Так
Фокусування
Автоматична, ручна