Nikon Z 20mm f/1.8 S JMA104DA

Код товару: С000009938
Фото: Nikon Z 20mm f/1.8 S JMA104DA

У наявності

Ціна: 39 393 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        
 
Світлосильний надширококутний об'єктив f/1,8 з постійною фокусною відстанню
Цей світлосильний 20-міліметровий повнокадровий об'єктив для бездзеркальних фотокамер надійно герметизований та оснащений покращеною оптикою – за його допомогою можна зняти будь-який сюжет. Виняткова різкість зображення по всьому кадру, відмінні результати при слабкому освітленні, кожна деталь сюжету відтворюється цим об'єктивом із приголомшливою точністю.
 
Назустріч дикій природі
Безкраї простори з високою деталізацією. Чарівні нічні краєвиди. Видатні оптичні характеристики цього об'єктива означають, що зірки зберігають округлу форму навіть під час зйомки з максимально відкритою діафрагмою. Об'єктив забезпечує неймовірну різкість навіть при фокусуванні на об'єктах поблизу. А відблиски зводяться до мінімуму навіть за контрового освітлення.
 
Глибина та краса
Широкий байонет Z, світлосила f/1,8 та 9-пелюсткова діафрагма із округленим отвором дають відмінний результат при будь-якому освітленні. Об'єктив забезпечує ефект зоряних променів та плавний природний ефект боке до самого краю кадру.
 
Широкі простори та великі плани
Відмінна різкість, яка з наближенням до об'єкту лише збільшується. Мінімальна відстань фокусування 0,20 м дозволяє керувати кадром від великого плану до нескінченності.
 
Чітка та різка промальовка
Скло ED і асферичні лінзи коригують хроматичні аберації, а покриття антивідблиску Nano Crystal Coat від Nikon бореться з двоїнням зображення і відблисками. Незалежно від налаштувань, ви зможете відобразити повну картину.
 
Відеоролики, які надихнуть на пригоди
Цей повнокадровий об'єктив фокусується швидко, плавно та безшумно, тому він чудово підходить для зйомки як фотографій, так і відеороликів. Глибину простору, що різко зображається, можна змінювати прямо на об'єктиві, а кільце управління повертається безшумно і дозволяє добиватися точного фокусування. "Дихання фокусу" практично відсутнє.
 
Природні рухи
Для кілець фокусування підібрано комфортний крутний момент. Кільце керування можна використовувати для безшумного контролю діафрагми, ISO або корекції експозиції.
 
Захист
Знімайте на вулиці за будь-якої погоди, не турбуючись про стан об'єктива. Всі частини об'єктива, що рухаються, надійно захищені від пилу і крапель води.

Nikon Z 20mm f/1.8 S JMA104DA - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sony. З'явилися при виборі Nikon Z 20mm f/1.8 S JMA104DA Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Мелітополі в необхідні терміни.

Основні характеристики
Модель Z 20 мм f/1.8 S
Діаметр фільтра, мм 84,5
Фокусна відстань 20 мм
Кути огляду 70 °, 94 °
Габарити 108,5х84,5
Матеріал Пластик
Матеріал корпусу Пластик
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,2
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість пелюсток діафрагми 9
Вага 505
Кріплення об'єктиву (байонет) Nikon Z
Максимальна діафрагма f/1.8
Привід автофокусування Є