Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR JMA710DA

Код товару: С000009939
Фото: Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR JMA710DA

У наявності

Ціна: 36 639 31 517 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        
 
Надкомпактний зум-телеоб'єктив
Збираєтеся у подорож? Завдяки широкому діапазону зумування 24-200 мм і красивому боці цей зум-телеоб'єктив, що швидко фокусується, для бездзеркальних фотокамер може стати єдиним об'єктивом, який замінить всі інші. Він легкий, легко вміщується в невеликі комплекти обладнання, забезпечує високу деталізацію під час зйомки фотографій та відеороликів, а також захищений від пилу та вологи.
Знімайте крупним планом об'єкти або захоплюйте сцену цілком
 
Цей повнокадровий зум-об'єктив із діапазоном від ширококутного до телефото дозволяє отримувати фотографії та відеоролики з чудовою деталізацією, яскравими кольорами та м'яким боком. Фокусування швидке та тихе, а VR в об'єктиві допомагає зберігати чіткість кожного кадру. Ідеально підходить як для зйомок у тісній медині у сутінках, так і сходу сонця над широкою рівниною.
Чудовий контраст
 
Асферична лінза зі скла ED та асферичні елементи об'єктива забезпечують мінімальний рівень спотворень у всьому діапазоні зумування. Ви отримуєте чіткі зображення з яскравими кольорами та глибоким контрастом, незалежно від того, чи ви знімаєте у ширококутному положенні або у положенні телефото.
Різкість та чіткість зображень
 
Покриття ARNEO запобігає двоїнню зображення та відблиску. Виходять чіткіші зображення навіть при зйомці джерел прямого світла в ширококутному положенні. Точкові джерела світла, такі як вуличні ліхтарі вночі, точно відтворюються.
Чіткі зображення при слабому освітленні
Вбудована система придушення вібрацій в об'єктиві дозволяє знімати з витримками на 4,5 ступені довше, ніж без неї.
Різкі знімки крупним планом
Квітка проростає крізь бетон. Візерунки на фотографіях пейзажів та портретів. З близькою відстанню фокусування, яка починається всього з 0,5 м (у положенні 24 мм), ви отримуєте повний контроль над кадром під час зйомки крупним планом.
Відео про подорожі ніколи не виглядали так добре
Знімайте чудові повнокадрові відеоролики завдяки оптичній системі NIKKOR особливої ​​конструкції, яка дозволить досягти найкращих результатів від фотокамери Nikon Z. Безшумне автофокусування. Легке, стабільне керування діафрагмою допомагає природно змінювати експозицію. При цьому зменшено такі небажані ефекти, як «дихання фокусу» та зсув фокусу під час зумування.
Компактний, збалансований, захищений
З цим повнокадровим зум-телеоб'єктивом для бездзеркальних фотокамер зручно мандрувати. Завдяки великому байонет Z забезпечується унікальна конструкція - більші лінзи розміщуються ззаду, що гарантує чудовий баланс і керованість.
Подорожуйте у будь-який куточок світу
Об'єктив захищений від пилу та крапель води. Фторвмісне покриття ефективно захищає об'єктив від води, пилу та бруду без втрати якості зображення.
Витримає все
Цей об'єктив важить лише 570 г і дозволяє використовувати фільтри 67 мм. Перемикач блокування масштабування забезпечує захист об'єктива у втягнутому положенні, коли він не використовується.
 
 
 
 

Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR JMA710DA - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви або інші аксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Nikon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. З'явилися під час підбору Nikon Z 24-200mm f/4-6.3 VR JMA710DA Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Луцьку максимально швидко.

Модель
Z 24-200 mm f/4-6.3 VR
Діаметр фільтра, мм
76,5
Фокусна відстань
24-200
Кути огляду
84°
Габарити
76,5х114
Матеріал
Пластик
Матеріал корпусу
Пластик
Мінімальна діафрагма
f/22 - f/36
Кількість пелюсток діафрагми
7
Вага
570
Кріплення об'єктиву (байонет)
Нікон З
Максимальна діафрагма
f/4,0 - 6,3
Привід автофокусування
+