Nikon Z 24mm f/1.8 S JMA103DA

Код товару: С000010567
Фото: Nikon Z 24mm f/1.8 S JMA103DA

У наявності

Ціна: 38 966 33 592 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
За будь-якого освітлення. У будь-яких умовах
Цей об'єктив чудово підходить як для зйомки в обмеженому просторі, так і для створення вражаючих пейзажів та міських видів. Він забезпечує виняткову різкість зображення по всьому кадру та відмінні результати при слабкому освітленні - кожна деталь сюжету відтворюється з приголомшливою точністю і складається у візуальній розповіді. Його визначні оптичні характеристики змінять ваші уявлення про те, на що здатний ширококутний об'єктив f/1,8.
 
 
Справжня глибина
Створюйте знімки з природним боком із плавними переходами до країв кадру. Джерела світла з'являються у вигляді акуратних точок. Розмиття фону виходить дуже м'яким і красивим навіть при невеликому зменшенні діафрагми.
 
 
Відмінні результати при зйомці крупним планом
Минимальное расстояние фокусировки в 0,25 м позволяет управлять кадром от крупного плана до бесконечности. Объектив обеспечивает невероятную резкость, даже при фокусировке на объектах вблизи или их деталях.
 
 
Невероятная детализация
Независимо от условий съемки, антибликовое нанокристаллическое покрытие Nano Crystal Coat от Nikon уменьшает эффект двоения изображения и блики, обеспечивая невероятную четкость. Обеспечивается
идеальная передача даже точечных источников света.
 
 
Великолепный угол обзора
Завдяки збалансованій перспективі, цей повнокадровий об'єктив з постійною фокусною відстанню 24 мм добре підходить як для зйомок загальним планом, так і для запису інтерв'ю в умовах обмеженого простору. Майже безшумне автофокусування не порушить тиші напруженого емоційного моменту, а кільце управління повертається безшумно і дозволяє досягати точного фокусування. "Дихання фокусу" практично відсутнє.
 
 
Завжди готовий
Широке кільце управління має рифлене покриття, тому користуватися ним зручно та просто. З його допомогою можна безшумно керувати діафрагмою або коригувати експозицію. А якщо ви знімаєте з ручним фокусуванням, використовуйте його як кільце фокусування.
 
 

Nikon Z 24mm f/1.8 S JMA103DA - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Sigma. Виникли при покупці Nikon Z 24mm f/1.8 S JMA103DA Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Білій Церкві своєчасно.

Тип об'єктиву ширококутний
Модель NIKKOR Z 24mm f/1.8 S
Діаметр фільтра, мм 72
Розмір матриці Full frame
Фокусна відстань 24
Кути огляду 61°-84°
Габарити 78х96, 5 мм
Матеріал Метал
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,25
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість пелюсток діафрагми 9
Вага 450 г
Кріплення об'єктиву (байонет) Nikon Z
Максимальна діафрагма f/1.8
Макрозйомка Ні
Пило-, вологозахист Ні