Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR JMA713DA

Код товару: С000011152
Фото: Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR JMA713DA

У наявності

Ціна: 20 730 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальний та функціональний зум-об'єктив для подорожей
Універсальний зум-об'єктив DX розширить ваші горизонти. Максимальна різкість. Ідеальна стабілізація. Завдяки невеликій вазі об'єктив можна всюди брати із собою, а його діапазон фокусних відстаней відмінно підходить для зйомки людей, природи та визначних пам'яток з високою деталізацією. Куди б ви не вирушили — у далекі подорожі чи короткі поїздки, цей об'єктив замінить вам усі інші.
 
 
Завжди під рукою
Об'єктив NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR по-справжньому універсальний, оскільки в ньому ідеально збалансовані розмір, вага та роздільна здатність. Використовуйте ширококутне положення, щоб відобразити міські вулиці, інтер'єри приміщень та краєвиди. Щоб зняти виразні портрети, збільште відстань фокусування до середнього положення телефото. Відстань 140 мм дозволяє робити чудові знімки пам'яток на відстані.
 
 
Знайдіть нові ракурси
Потужний 7,8-кратний зум дозволяє завжди бути напоготові, де б ви не знімали. Навіть якщо стародавні руїни розташовані на іншому березі річки, вони опиняться у центрі вашого кадру. Проявіть творчість: поекспериментуйте зі стисненням та боком, знімаючи своїх дітей під час гри.
 
 
Чудова стабілізація
Система придушення вібрацій об'єктива забезпечує стабілізацію під час зйомки фотографій та відеороликів і дозволяє знімати з витримкою на 5 ступенів довше, за винятком тремтіння фотокамери. Знімки вийдуть чіткими навіть у сутінках, а відео стабільним навіть при зйомці з рук.
 
 
Приміські поїздки чи далекі подорожі
Творчі знімки. Чудові відеоролики. Цей об'єктив важить лише 315 г, тому він не лише функціональний, а й зручний. Корпус об'єктива захищений від пилу та крапель води, тому ви можете не боятися потрапити під невеликий дощ під час походу.
 
 
Якість, що виправдовує очікування
Завжди і скрізь. Цей функціональний зум-об'єктив дозволяє отримувати чудові глибокі зображення, наповнені кольором і деталями. Неймовірна різкість по всій площі кадру навіть при зйомці зблизька або в ширококутному положенні. Боке виходить м'яким та ніжним. Автофокусування виконується швидко, а функція розпізнавання очей у камерах Z дозволяє зафіксувати увагу на бажаному об'єкті.
 
 
Ваш помічник у подорожах
Широкі міські вулиці. Портрети людей далеко. Деталі скульптури. З цим об'єктивом бездзеркальна фотокамера Nikon Z DX може знімати відео з будь-якого кута. Фокусування виконується плавно, точно і безшумно, а точка фокусування зберігається навіть під час зумування. Зміна освітлення відбувається плавно, тому ролики виглядають природно.
 
 
Підійдіть ближче
Будь то мегаполіс або незаймана природа - неймовірно мінімальна відстань фокусування (всього 0,20 м) при широкому куті зору дозволяє знімати об'єкти близько, захоплюючи великий простір позаду них. Мінімальна відстань фокусування 0,40 м при максимальному зумуванні допомагає створювати чудові портрети.
 
 
Легке керування
Налаштуйте керування та призначайте елементам на корпусі бажані параметри, щоб швидко змінювати їх під час фото- та відеозйомки. Можна налаштувати ISO, діафрагму, корекцію експозиції або фокусування вручну за допомогою кільця керування. У нього рифлена поверхня, а також плавне, тихе та точне обертання.
 
 
 
 
 

Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR JMA713DA - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив З вигодами? Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Viltrox. З'явилися при виборі Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR JMA713DA Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Україні якомога швидше.

Тип об'єктива Універсальний Zoom
Модель Z DX 18-140 mm f/3.5-6.3 VR
Функції та можливості Оптична стабілізація
Діаметр фільтра, мм 62
Розмір матриці APS-C
Фокусна відстань 18-140
Кути огляду 76°-11°30'
Габарити 73х90 мм
Матеріал метал
Матеріал корпусу  метал
Конструкція 17 елементів у 13 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,20
Мінімальна діафрагма f/22 - f/40
Кількість пелюсток діафрагми 7
Вага, кг 315 г
Кріплення об'єктива (байонет) Nikon Z
Максимальна діафрагма f/3,5 - 6,3