Nikon Z 85mm f/1.2 S

Код товару: С000011965
Фото: Nikon Z 85mm f/1.2 S

У наявності

Ціна: 103 477 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Об'єктив NIKKOR Z 85mm f/1.2 S від Nikon - це надсвітлосильний короткофокусний телеоб'єктив-портретник для повнокадрових і бездзеркальних камер APS-C/DX серії Z. весіль, вагітних, високої моди та будуарної фотографії.
 
Багатофокусна система приводу автофокусування забезпечує швидке і точне зйомка моментів і в той же час безшумну роботу навіть при малій глибині різкості з максимальною діафрагмою f/1.2. Шар високоефективного покриття Nano Crystal Coat додатково мінімізує ефекти "привидів" та відблисків при контровому освітленні. Розширте діапазон своїх можливостей у портретній, весільній та модній зйомці як фото-, так і відеоматеріалів.
 
Особливості
- Вражаюча реалістичність з максимальною діафрагми f/1.2 завдяки високій різкості та красивому, м'якому боці.
- Визначна роздільна здатність дозволяє передавати текстури шкіри та волосся з високою деталізацією від близької відстані до нескінченності.
- Красива градація боке в міру віддалення від різкої фокальної площини створює ефектне відчуття тривимірності, а м'яке боці заднього та переднього плану з мінімальним колірним обрамленням ефектно підкреслює головний об'єкт зйомки.
- Велике, кругле боці можна красиво відтворити навіть у кутах зображення, зменшивши діафрагму на два стопи.
- Нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat ефективно пригнічує відблиски та засвічення, забезпечуючи високу чіткість зображення сцен з контровим освітленням, навіть якщо сонце чи інше джерело світла знаходиться за основним об'єктом.
- Швидке та точне автофокусування навіть при дуже малій глибині різкості за максимальної діафрагми f/1.2 завдяки системі мультифокусування.
- Покращені функції відеозйомки включають компенсацію дихання фокусування, мінімізацію шуму під час роботи, стабільне керування діафрагмою та плавний хід кільця керування.
- Електромагнітний діафрагмовий механізм забезпечує точне керування діафрагмою для стабільного керування експозицією (AE) навіть при безперервній зйомці.
- Корпус об'єктива має чудові пило- і краплізахищені характеристики завдяки ефективній герметизації та гумовій прокладці на байонеті об'єктива.
 
 
 

Nikon Z 85mm f/1.2 S - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Об'єктиви Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Fujifilm. З'явилися при виборі Nikon Z 85mm f/1.2 S Питання можна задати нашим фахівцям. Відправляємо продукцію в Дніпрі у стислі строки.

Тип об'єктива Телеоб'єктив
Формат Повний кадр
Байонет Nikon Z
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 85 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.85 м
Світлосила f/1.2
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 15 елементів в 10 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 82 мм
Комплектація Об'єктив Nikon Z 85mm f/1.2 S
82мм кришка для об'єктиву Nikon LC-82B
Задня кришка для об'єктиву Nikon LF-N1
Бленда HB-N106
М'який чохол CL-C2
Розміри 102.5 x 141.5 мм
Вага 1.16 кг