Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR JMA720DA

Код товару: С000012238
Фото: Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR JMA720DA

У наявності

Ціна: 85 568 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Виконуйте тривалу зйомку й робіть чіткі кадри з високою роздільною здатністю набагато ближче. Фотографії або відео – цей повнокадровий супертелеоб’єктив зі змінною фокусною відстанню забезпечує потрібний діапазон і бажану різкість.

Не стримуйте себе. Надзвичайний супертелефотооб’єктив.
Кому ж не хочеться мати різні варіанти під час зйомки на відстані? Широкий діапазон фокусних відстаней 180–600 мм цього об’єктива легко охоплює найпопулярніші фокусні відстані для зйомки дикої природи, птахів і літаків, водночас залишаючи багато можливостей для зйомки спортивних подій і пейзажів. Ви також можете робити різкі знімки з близької відстані завдяки мінімальній дистанції фокусування лише 2,4 м при 600 мм та 1,3 м при 180 мм.
 
   
 
Відмінна швидкодія
Невелика вага (приблизно 1955 г) цього повнокадрового супертелеоб’єктива зі змінною фокусною відстанню дає змогу зробити набагато більше знімків за різних умов –незалежно від об’єкта зйомки. Ви можете подорожувати без зайвого багажу, а внутрішній механізм масштабування забезпечує збалансовану зйомку з рук: збільшуйте або зменшуйте масштаб, а потім панорамуйте чи нахиляйте – і все це без штатива. Ви навіть зможете знімати сцени з абсолютно нових ракурсів!
 
Точкове автофокусування
АФ оптимізовано для зйомки об’єктів, що швидко рухаються, як-от птахів, дикої природи, спортивних змагань і літаків – як фотографій, так і відео. Високошвидкісний кроковий мотор (STM) працює надзвичайно тихо під час фокусування і записування відео, що ідеально підходить для зйомки боязких представників дикої природи. У разі використання разом із бездзеркальними фотокамерами Nikon Z, які містять режими виявлення об’єктів «Тварина» або «Транспорт», об’єктив забезпечує стійке відстеження об’єктів.
 
   
 
Потужна вбудована стабілізація
Вбудована оптична система зменшення вібрацій Nikon коригує вібрації під час зйомки з рук, панорамування, рухів штатива, вітру й будь-чого іншого та надає вам 5,5-ступеневу перевагу.1 Ви можете знімати з меншою витримкою без шкоди для різкості, що ідеально підходить для зйомки за слабкого освітлення. Режим SPORT стабілізує зображення у видошукачі під час зйомки швидких рухів, полегшуючи захоплення швидких або непередбачуваних об’єктів.
 
Іноді просто потрібен якомога більший діапазон. Установіть легкий телеконвертор Nikon серії Z 2.0x на цей супертелеоб’єктив зі змінною фокусною відстанню, щоб збільшити діапазон до 1200 мм. Або ж змініть масштаб до 840 мм за допомогою телеконвертора серії Z 1,4x. Якість зображення не втрачається: шість елементів зі скла ED зменшують поздовжню хроматичну аберацію навіть за використання телеконвертора.
 
 
 

Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR JMA720DA - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші аксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Об'єктиви Nikon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Sony. З'явилися при виборі Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR JMA720DA Питання можна уточнити у наших фахівців. Товар можна отримати в Олександрії якомога швидше.

Фокусна відстань
180-600мм
Максимальна діафрагма
f/5,6–6,3
Мінімальна діафрагма
f/32–36
Фокусування
Система внутрішнього фокусування Nikon (IF) з керуванням автофокусуванням за допомогою безшумного ультразвукового мотора (SWM) та окремим кільцем фокусування для ручного фокусування
Число пелюсток діафрагми
9 (закруглені)
Багнет
2140
Сумісність
Повний кадр