Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR

Код товару: С000012347
Фото: Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR

Очікується

Ціна: 63 958 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Насолоджуйтесь чудовим діапазоном масштабування, який охоплює все, від портретної зйомки до зйомки подій, за допомогою універсального об’єктива NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR від Nikon.

      

Швидке й точне автофокусування забезпечується кроковим двигуном STM об’єктива. У поєднанні з сумісною камерою можна активувати Synchro VR, щоб забезпечити до 5,5 ступенів стабілізації зображення.

      

Цей об’єктив, який важить приблизно 1,6 фунта, легко носити з собою, і він ідеально підходить для зйомки з рук. Компактна конструкція об’єктива в поєднанні з широким діапазоном масштабування робить його чудовим вибором для впевненої зйомки різноманітних об’єктів, зокрема спорту, подорожей, дикої природи тощо.

      

 

 

 

 

Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фототовари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. З каталогу виберіть Об'єктив з хорошими знижками. Щоб легше було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Nikon І Ви побачите перелік з Об'єктиви Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Carl Zeiss. Якщо виникли під час підбору Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Рівному в швидкі терміни.

Фокусна відстань
28-400 мм
Максимальна діафрагма
від f/4 до 8
Кріплення об’єктива Nikon Z
Охоплення формату об'єктива
Повнокадровий
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
Так
Розмір фільтра
77 мм (спереду)