Nikon 10-24mm f/3.5-4.5G ED AF-S DX Nikkor (JAA804DA)

Код товару: С000002257
Фото: Nikon 10-24mm f/3.5-4.5G ED AF-S DX Nikkor (JAA804DA)

Нема в наявності

Ціна: 33 699 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

 

 

Надширококутний зум-об'єктив з 2,4-кратним збільшенням з кутом зору від 109° до 61°, відповідним діапазоном 15-36 мм у форматі 35 мм. Якісна оптична конструкція, створена для використання з цифровими дзеркальними фотокамерами формату DX, відрізняється наявністю трьох асферичних лінз і двох елементів зі скла ED, що дозволяє отримувати четкові і максимально контрастні фотографії з мінімальним виглядом. Цей об'єктив, ідеально підходить для зйомки пейзажів, зображень із посиленим ефектом перспективи та зйомки в тісних приміщеннях, оснащений ексклюзивним безшумним ультразвуковим мотором Nikon, що забезпечує плаву безшумну автофокусування для всіх фотокамер Nikon формату DX.
 
 
2,4-кратний зум-об'єктив з фокусною відстанню в діапазоні від 10 до 24 мм (в еквіваленті для 35-мм фотокамери: 15-36 мм).
 
Звичайне широкоугольне покриття дозволяє знімати широкі панорами і зображення з посиленим ефектом перспективи.
 
Виключна високоякісна оптика, створена спеціально для використання з матрицями цифрових дзеркальних фотокамер Nikon формату DX.
 
Елементи зі стекла ED (стекла з наднизкою дисперсією) і асферичні лінзи забезпечують високу роздільну здатність і чудову контрастність.
 
Безшумний ультразвуковий мотор (SWM) забезпечує швидку і тиху автофокусировку.
 
Система внутрішнього фокусування (IF) забезпечує невимірність фокусного розташування, а некрутний передній елемент дозволяє використовувати поляризаційні фільтри та елементи для зйомки зі спалахом за допомогою байонетного кріплення.
 
 
У комплект поставки входять передня кришка об'єктива, задня захисна кришка, байонетна бленда і чехол для об'єктива.

Nikon 10-24mm f/3.5-4.5G ED AF-S DX Nikkor (JAA804DA) - на сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і Вам будуть запропоновані різні Об'єктиви Nikon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при підборі Nikon 10-24mm f/3.5-4.5G ED AF-S DX Nikkor (JAA804DA) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Кропивницькому в швидкі терміни.

Фокусна відстань
10–24 мм
Максимальна діафрагма
f/3,5–4,5
Мінімальна діафрагма
f/22–29
Конструкція об'єктива
14 елементів в 9 групах (включаючи 2 елемента зі стекла ED і 3 асферичних лінзи)
Кут зору
109°–61° 
Мінімальний відстань фокусування
0,24 м (в режимі АФ); 0,22 м (в режимі ручної фокусування)
Максимальний коефіцієнт використання
0,2-кратний
Кількість пелюстків діафрагми
7 (скруглені)
Діаметр фільтра
77 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонета об'єктива)
 
Прикладно 82,5 x 87 мм
 вес
460 г
Приналежності в комплекті поставки
Передня захисна кришка об'єктива LC-77 діаметром 77 мм (защелкивающаяся), задня захисна кришка LF-1, байонетна бленда HB-23, м'який чехол для об'єктива CL-1118