Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810)

Код товару: С000008812
Фото: Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810)

У наявності

Ціна: 9 940 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Infinity Vinyl  – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810) - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фони та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Виберіть із каталогу Фон за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Фон, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Savage і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фони Savage. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Savage. Якщо виникли під час підбору Savage Infinity Vinylмatte Black 2,43x3,04м (V20-0810) Питання можна задати нашим фахівцям. Товар можна отримати в Івано-Франківську найшвидше.

Виробник
Savage
Тип фону
вініловий
Колір фону Black (V20)
Розмір
2,43x3,04м