Savage Widetone Purple 2,72x11м (62-12)

Код товару: С000008788
Фото: Savage Widetone Purple 2,72x11м (62-12)

Нема в наявності

Ціна: 3 350 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Widetone  - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії  Savage Widetone  мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії  Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Purple 2,72x11м (62-12) - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Фони фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фон на вигідних умовах. Щоб легше було підібрати Фон, за допомогою навігації. Введіть: Savage і Вам будуть показані всі Фони Savage. Як бачите, все досить просто. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Falcon. Виникли при виборі Savage Widetone Purple 2,72x11м (62-12) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Хмельницькому в швидкі терміни.

Виробник
Savage
Тип фону
паперовий
Колір фону Purple (№62)
Розмір
2,72x11м