Savage Floor Drops Rustic Pavers 1,52x2,13м (FD13057)

Код товару: С000008806
Фото: Savage Floor Drops Rustic Pavers 1,52x2,13м (FD13057)

У наявності

Ціна: 7 091 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

Savage Aged Brick – підлогове тло з цілісного полотна зносостійкого поліестеру для студійної зйомки. Краї фону прострочені подвійною нейлоновою ниткою.

Головна особливість цього фону – понад реалістичний малюнок, який точно передає не тільки колір, але й фактуру брукованої доріжки. По ньому приємно ходити, він не ковзає та довговічний.

Фон  Savage Floor Drops Rustic Pavers  зроблений з якісного та міцного матеріалу, з якого можна сміливо зчищати будь-які забруднення, у тому числі за допомогою миючих засобів. Також це підлогове тло можна використовувати як звичайне.

Фон серії Savage Aged Brick буде чудовим доповненням до реалізації творчих ідей.

 

Savage Floor Drops Rustic Pavers 1,52x2,13м (FD13057) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фони або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Фон за ринковими розцінками? Щоб вам простіше було підібрати Фон, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Savage і перед вами будуть усі Фони Savage. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Savage. З'явилися при покупці Savage Floor Drops Rustic Pavers 1,52x2,13м (FD13057) Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Слов'янське в необхідні терміни.

Виробник
Savage
Тип фону
підлогове тло з поліестеру
Колір фону Коричневий (Rustic Pavers)
Розмір
1.52 x 2.13m