Tamron 35 mm F/1.4 Di USD для Canon (Model F045)

Код товару: С000009126
Фото: Tamron 35 mm F/1.4 Di USD для Canon (Model F045)

Нема в наявності

Ціна: 33 982 грн

Гарантія

60 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

 

Впіймайте унікальний момент. Дотримуйтесь своєї пристрасті до фотографії. Розкрийте повною мірою свій потенціал із новим об'єктивом Tamron
 
Здатний сфотографувати багато в одному-єдиному кадрі, цей об'єктив гарантує нероздільне задоволення від процесу зйомки!
 
новий ексклюзивний кулачковий механізм Dynamic Rolling-cam дозволяє важкому фокусувальному пристрої (характерному для об'єктивів з максимальною діафрагмою F/1.4) переміщатися з неймовірною точністю на високій швидкості та забезпечувати найкращі характеристики автофокусу у будь-яких знімальних ситуаціях. Модель F045 є втіленням у концентрованому вигляді всіх оригінальних оптичних технологій та виробничих ноу-хау, розроблених компанією Tamron.
 
 
Оптичні характеристики, що визначають високу якість нового об'єктиву Tamron
 
 
Ми прагнули досягти надвисокої якості, за якої кожен об'єкт зйомки відображено з ідеальною точністю. Для цього було виключено можливість появи будь-яких оптичних аберацій, які б знизити якість зображення. Зокрема, було усунуто осьові хроматичні аберації, які характерні для світлосильних об'єктивів, і сагітальне коматичне засвічення, яке знижує якість периферичного зображення. Цього вдалося досягти шляхом розміщення 14 елементів у 10 групах, досить щільно розташованих для фікс-об'єктиву. Оптична конструкція включає велику кількість спеціалізованих лінз - чотири низькодисперсні елементи LD (Low Dispersion) і три скляні асферичні елементи GM (Glass Molded Aspherical).
 
Багаторічний досвід Tamron у створенні красивого боку
 
 
Об'єктив SP 35mm F/1.4 Di USD демонструє справді гарне боці – розмиття фону як перед, так і за площиною зони фокусування, що також характерне для легендарного макрооб'єктива Tamron 90mm F/2.8. Основною його відмінністю є висока світлосила F/1.4. Дуже часто при широкому розкритті діафрагми у світлосильних об'єктивів з'являються невеликі осьові хроматичні аберації, які виглядають як тонке кольорове окантування по краях предметів. У новому об'єктиві було вжито контрзаходів для подолання подібних недоліків і для створення м'якого гармонійного боку, який не псують зайві кольорові смуги перед фокальною площиною або позаду неї.
 
 
Нещодавно розроблене покриття антивідблиску BBAR-G2 другого покоління забезпечує приголомшливу чіткість і контрастність.
 
 
Компанія Tamron тривалий час була новатором у технологіях нанесення покриттів, які запобігають появі ореолів та відблисків. Покриття BBAR-G2 другого покоління також є інновацією, що забезпечує значно більшу якість зображення в порівнянні з попередньою версією покриття BBAR. Удосконалене покриття антивідблиску з безпрецедентною ефективністю коригує відблиски та ореоли, передаючи найдрібніші деталі об'єкта зйомки з дивовижною чіткістю і приголомшливим контрастом навіть в умовах контрового світла.
 
Винятково надійний, швидкий та точний автофокус, який розкриває творчий потенціал фотографа у будь-якій ситуації
 
 
Привід автофокусу AF оснащений запатентованим Tamron безшумним ультразвуковим двигуном USD (Ultrasonic Silent Drive). При цьому абсолютно нова розробка - кулачковий механізм Dynamic Rolling-cam від Tamron з високою швидкістю і точністю управляє важким пристроєм, що фокусує, характерним для надширокої максимальної діафрагми F/1.4. Такий технологічний прорив забезпечує стабільні характеристики автофокусу та підвищує його надійність навіть у суворих умовах професійного використання, у тому числі за високих та низьких температур. Цей об'єктив також оснащений системою одночасної ручної корекції фокусу, тому фотографи можуть миттєво виконувати точне налаштування точки фокусування навіть у режимі автофокусування.
 
 
Концепція Tamron, яка використовувалася для розробки кращого об'єктиву компанії
 
 
В цьому році компанія Tamron відзначає 40-річчя випуску перших п'яти об'єктивів професійної серії SP. Компанія довгий час займалася розробкою «ідеального об'єктиву», ґрунтуючись на переконанні, що «необхідно забезпечити ідеальну якість зображення людям, які люблять фотографувати». Для досягнення цієї мети і з'явилася преміальна серія об'єктивів SP, яка поєднує покращені оптичні характеристики з ергономічним, компактним корпусом. Незалежно від того, наскільки добре працює об'єктив, він не є корисним, якщо його немає під рукою в той момент, коли ви хочете знімати. Об'єктив має бути таким, щоб його завжди хотілося взяти із собою.

Ми прагнули створювати як компактні, а й максимально якісні об'єктиви. Нам було цікаво дізнатися, наскільки хороший та продуктивний вийде продукт, якщо сконцентрувати у ньому всі новітні технології Tamron. Щоб відзначити важливу віху 40-річчя серії SP, ми розробили найкращий професійний об'єктив Tamron SP 35mm F/1.4.

Перед інженерами компанії Tamron, що займаються оптичною конструкцією об'єктива, було поставлено головне завдання: прагнути до його максимальної працездатності та найвищої якості зображення. В результаті з'явився фікс, у якого повністю відсутні осьові хроматичні аберації, тому кожне точкове джерело світла передано гранично точно. Втілилася мрія будь-якого проектувальника оптичних конструкцій. Завдяки новому кулачковому механізму, розробленому спеціально для моделі F045, унікальним якостям боке, якими відомий Tamron, та розробці нових технологій нанесення антивідблисків та захисних покриттів, новий об'єктив дійсно став кращим в історії компанії Tamron. Це наша гордість і радість, якою ми хочемо поділитися з усіма фотографами, запрошуючи випробувати його чудову якість
 
 
 

Tamron 35 mm F/1.4 Di USD для Canon (Model F045) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Tamron і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Tamron. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Fujifilm. Якщо виникли під час підбору Tamron 35 mm F/1.4 Di USD для Canon (Model F045) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна забрати в Рівному якомога швидше.

Модель

F045

Фокусна відстань

35mm

Максимальна діафрагма

F/1.4

Кут огляду (діагональний)

63°26'

(Для повнокадрових дзеркальних камер)

Оптична конструкція

14 елементів у 10 групах

Мінімальна дистанція фокусування

0.3 м

Максимальний коефіцієнт збільшення

1:5

Діаметр фільтра

φ72 мм

Максимальний діаметр корпусу

φ80.9 мм

Довжина

104.8 мм

Вага

805 г

Пелюстки діафрагми

9 (кругла діафрагма)

Мінімальна діафрагма

F/16

Стандартні аксесуари

Пелюстка бленда, Кришки об'єктиву, Чохол для об'єктива