Nikon Z 50mm f/1.2 S JMA003DA

Код товару: С000010569
Фото: Nikon Z 50mm f/1.2 S JMA003DA

Очікується

Ціна: 82 849 78 802 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Ваші фотографії будуть особливими
Різкі вії на тлі красиві Боке. Культові види з чітко промальованими точковими джерелами світла. Неймовірна роздільна здатність цього об'єктива дає вам універсальну пензель для малювання світлом. Від магнетичних портретів до атмосферних сцен у фільмах втілить своє бачення в найдрібніших деталях.
 
Бездоганне, точне автофокусування
Знімаєте у надвисокій роздільній здатності? Цей повнокадровий об'єктив для бездзеркальних фотокамер фокусується швидко, плавно та безшумно. Зона фокусу завжди різко промальовується, навіть при зйомці з близької відстані або з малою глибиною простору, що різко зображається.
 
Чудовий естетичний контроль за будь-якого освітлення
Максимальна діафрагма f/1,2 відкриває нові можливості, коли не вистачає світла. Розроблені Nikon покриття антивідблиску ARNEO і Nano Crystal Coat усувають двоїння зображення і відблиски, забезпечуючи чіткість навіть при контровому освітленні.
 
Для зйомки у будь-якому місці
Куди б ви не поїхали на зйомку, цей надійний об'єктив вас не підведе. Всі частини об'єктива, що рухаються, надійно захищені від пилу і вологи, а металевий байонет забезпечений гумовим ущільненням.
 
Кінематографічна глибина
Якщо ваш задум передбачає зйомку відео, цей об'єктив з постійною фокусною відстанню 50 мм дасть вам повний контроль над глибиною простору, що різко зображається. Від короткометражок до рекламних роликів відео може бути кінематографічним. "Дихання фокусу" практично відсутнє, а точний контроль експозиції забезпечує плавні переходи між внутрішнім та зовнішнім простором.
 
ПЛАВНИЙ
Кільце управління працює тихо і точно з комфортним моментом, що обертає. Використовуйте його для керування діафрагмою, ISO, корекцією експозиції або для ручного фокусування.
 
ТОЧНИЙ
Інформаційна панель OLED дозволяє перевіряти ключові параметри зйомки. Швидко та легко перевіряйте діафрагму, відстань фокусування, ISO та глибину простору, що різко зображається.
 
НАСТРОЮЮЧИЙ
Кнопці Fn на об'єктиві можна призначити різні функції. Уміло керуйте параметрами зйомки, включаючи вимірювання експозиції, масштабування дисплея, брекетинг та багато іншого.

Nikon Z 50mm f/1.2 S JMA003DA - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться Об'єктиви Nikon. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tamron. З'явилися при покупці Nikon Z 50mm f/1.2 S JMA003DA Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Запоріжжі якомога швидше.

Фокусна відстань
50 мм
Максимальна діафрагма
f/1,2
Мінімальна діафрагма
f/16
Фокусування
Внутрішнє фокусування
Конструкція об'єктива (кількість елементів/груп)
17 елементів у 15 групах (включаючи 2 елементи зі скла з наднизькою дисперсією (ED), 3 асферичні елементи та елементи з покриттями Nano Crystal Coat та ARNEO)
Число пелюсток діафрагми
9 (округлення отвір діафрагми)
Кут огляду (діагональ/горизонталь/вертикаль)
Формат FX: 47 °; формат DX: 31 ° 30 '
Покриття при мінімальній дистанції фокусування
0,45 м від фокальної площини
Максимальне збільшення
0,15x
Діаметр та крок різьблення для фільтра
82 мм (P = 0,75 мм)
Максимальний діаметр/довжина об'єктива
Прибл. 89,5 мм (макс. діаметр) x 150 мм (відстань від кріпильного фланця об'єктива до краю об'єктива)
Вага
Прибл. 1090 г
Байонет
Nikon Z