Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 2,74x6,09м (V46-0920)

Код товару: С000008815
Фото: Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 2,74x6,09м (V46-0920)

У наявності

Ціна: 16 990 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Savage Infinity Vinyl – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 2,74x6,09м (V46-0920) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Фони або інші елементи фотототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фон вигідно? Щоб правильно підібрати Фон, за допомогою зручної навігації. Введіть: Savage і перед вами будуть усі Фони Savage. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Savage. З'явилися під час замовлення Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 2,74x6,09м (V46-0920) Запитайте нашого менеджера. Товари заберіть в Олександрії в необхідні терміни.

Виробник
Savage
Тип фону
вініловий
Колір фону Chroма Green (V46)
Розмір
2,74x6,09м