Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x3,65м (V46-0512)

Код товару: С000008813
Фото: Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x3,65м (V46-0512)

У наявності

Ціна: 4 490 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Savage Infinity Vinyl – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

 

Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x3,65м (V46-0512) - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Фони або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фон за ринковими розцінками? Щоб швидко підібрати Фон, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Savage і перед вами з'явиться Фони Savage. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Falcon. З'явилися під час замовлення Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x3,65м (V46-0512) Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Кам'янець-Подільському найшвидше.

Виробник
Savage
Тип фону
вініловий
Колір фону Chroма Green (V46)
Розмір
1,52x3,65м