Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x2,13м (V46-0507)

Код товару: С000004910
Фото: Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x2,13м (V46-0507)

У наявності

Ціна: 2 790 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Savage Infinity Vinyl – одні з найвищих класних безшовних фонів, які підійдуть як для студійної фотозйомки, так і для виїзних заходів. Фони виготовлені з цілісного полотна тканини, краї якого прострочені щільною подвійною нейлоновою ниткою. Фон зручно кріпити на тримачах.

Головна особливість цих фонів – унікальна однорідна матова поверхня, що не відкидає відблисків. Ці фони ідеально підходять для фотографій, де потрібний високий контраст: наприклад, для драматичних портретів або комерційної фотографії.

Матеріал фону – міцний та зносостійкий вініл, який стійкий до механічних впливів та легко очищається водою з миючими засобами.

Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x2,13м (V46-0507) - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фони або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Фон зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Фон, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Savage і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фони Savage. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Savage. З'явилися при покупці Savage Infinity Vinyl Chroмa Green 1,52x2,13м (V46-0507) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Києві без затримок.

Виробник
Savage
Тип фону
вініловий
Колір фону Chroма Green (V46)
Розмір
1.52 x 2.13m