Savage Widetone Super White 1,36x11м (1-1253)

Код товару: С000007410
Фото: Savage Widetone Super White  1,36x11м  (1-1253)

У наявності

Ціна: 1 590 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Savage Widetone  - це серія студійних безшовних фонів із паперу високої якості, які можна використовувати як у професійних, так і в аматорських фотостудіях. Завдяки невеликій ціні, чудовій якості та різноманітності кольорів, ця серія студійних фонів дуже швидко завоювала популярність у фотографів і користується високим попитом вже понад 60 років.

Фони серії  Savage Widetone  мають покриття антивідблиску і намотані на картонну тубу для зручності перевезення, монтування, скочування та розкочування. Завдяки багатству квітів ці паперові фони допоможуть створити необхідну атмосферу для будь-якого виду фотозйомки. Також ці фони можна використовувати як декорації на різних заходах та презентаціях.

Все це робить паперові фони серії  Savage Widetone незамінними помічниками у будь-якій фотостудії, де ви з легкістю зможете реалізувати найнеймовірніші творчі ідеї.

 

Savage Widetone Super White 1,36x11м (1-1253) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Фони або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фон вигідно? Щоб вам простіше було вибрати Фон, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Savage і перед вами з'явиться все Фони Savage. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Savage. Виникли при покупці Savage Widetone Super White 1,36x11м (1-1253) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Україні без затримок.

Виробник
Savage
Тип фону
паперовий
Колір фону Super White (№01)
Розмір
1,36x11м